донецькому віват!!!такі люди потрібні. вибач.це тебе так лохонули.мені здається це ти не адекватний.я закінчую. думаю тут немає з ким переписватись.приїдьте до мене в миколаїв я вас направлю до нормального спеціаліста по авто.
Чувак ты хочес сказать что Донецкий сосдал офигенный лохотрон,и мы все тут на это повелись!!! Я тебе открою небольшую тайну ЭТО ТЫ НЕ ОДЫКВАТНЫЙ если так думаеш!!! То что эти шумки похожи друг на друга,ты об этом не подумал!!! Пржде чем тут писать,подумай лютше что писать!!!!
То часом не там на СТО біля автовокзалу (біля цвинтару)... Знайомому продали помпу до жигуля і поставили... відїхав десь три км. і я мусів їхати його ратувати..))))))) А взагалі зря на хлопаку накинулись.... він хотів як ліпше... а вийшло як завжди
Да був я в вашому Миколаєві, багато знайомих маю, два рази розганяв там тіпків трусами, них....я мужєства нет)))))) А самореклама жжот))) Я приїду)))) Чекай, "оч хочется на спеца посмотреть" Головне, шо потім.... Доречі Миколаїв - з великої букви пишеться, чи в колгоспі по іншому вчать???
Да, таваріщ КУЛЯ, в тебе відать ніфігове зреніє, якщо ти з фото 640х480 можеш точно опреділити тип шумки)))))))))) А ти случайно порчу не виганяеш? Може травками лечішь?А може тебе вообще Стьопа звати??? І хфамілія Кулька?????? Признавайся вражий потрох))))))
єрундой ви маєтесь ,крще б вказали ціни на роботу. наприклад переварити передній правий стакан ваш матеріал і робота. (?)
гугль не знає.а я знаю.він зі мною вчився в будівельному технікумі в паралельній групі.де він зараз хотів б його побачити.може хтось має номер телефону або передавайте привіт від кулявского івана.донецький ти не ображайся я хотів тові підсказати тому що мав таку проблему.готовий зустрітись і вибачитисьсь.відверто тоді був поганий настрій.з мене пиво.
Упс! Куля молодець! В парі з Донецьким Донецького проПІАРив просто клас! Класно Донецький з Куля розвели наївних молодці! Так тримати!
Ну чого зразу розвели??????Я взагалі людину не знаю. Мені відверто всеодно хто шо каже, якщо він при тому не був присутній....... Я нікого не виганяю і кожен може побачити що і як робиться...а піаритись в такий спосіб - це не мій метод....
як туди заїхати.я не дуже добре ту частину львова знаю.знімаю хату на новому львові з дружиною і сином.сам з миколаїва.