гідрики : замінники від 50 грн шт, оригінали від 120 грн шт. робота на 9А від 250 грн. (тре колектор скидувати) ПС. Ціни з/ч минулорічні. На сьогодні здається що ціни на 10% мін. пішли догори. Холера .......гречку і бензин доганяють.....
Запчастини давно китайські)))) Гречка віднедавна теж китайська буде, ще бензину китайського бракує..........але при нинішьніх розкладах, то незабаром((((
Заїзджав до Артема в гараж, підрехтувати сій Б3. Відновлював потенціометр, піднімав стартер і ще декілька дрібничок. Роботою задоволений. Рекомендую.
Вчора відремонто сигналізацію, яка вже довший час глючила Також праве дхеркало замінено на нове, взамін штатного згнившого інстальовано універсальний підігрів Спершу Артем замовив в якогось загадкового "стекольщіка" шоб вирізав по зразку дзеракало на коррадо. В результаті роботи якогось мега-точного лазера дзеркало вийшло більшим на пів сантиметра у всі боки. Тому Данецкому довелося пару годин допилювати дзеркало наждачкою, щоб воно помістилося в рідну рамку Як це було http://www.youtube.com/watch?v=4MxVxb_25x8 І невеличкий фотоодчот Коли дзеракало доработано напильником, приміряємо до нього універсальний обігрів В кораді дзеркало трошки менше за пластину з нагрівальним елементом Ножицями відрізаємо все зайве. Можна не боятися обрізати самі нагрівальні смужки, вони всі зроблені паралельно, тому на працездатність девайса це не вплине. Змазуємо клеєм і вставляємо дзеркало з наклеєним обігрівом в штатну рамку-основу ставимо готовий виріб в корпус
Розпочинаю новий проект по ручній зборці гольфа 2 by Донецкий , що з того вийде, фотоотчод маст бі))))))
Так він і дітей, і сам туди ж... Вже навіть трубки не бере, не чує в гольфі тому чи що. То ж не можна так багато обезшумки клеїти в машину
Блін, в постах вище є карта проїзду, на роботі я з 9,00 і до победного, от вчора, взагалі до 3,00 ночі ........ Вибачаюсь, якщо не взяв трубу - не чув (телефон тримаю окремо, бо вилітає в самий не підходящий момент ) Я не розумію, що тут не так???
Та знаю я, куди їхати А про дітей - це продовження попереднього повідомлення. В тебе там чорна діра, в якій все щезає. Дивись, щоб і тебе не затягнуло, ти нам тут потрібний
Та нічого тут в мене не щезае, я просто надаю тому всьому іншого вигляду, а так як воно перестає існувати в звичній формі, то й здаеться що щезло....... Ну трудоголік я і що тут зробиш..........