Нарешті вищезгаданний гольфик виїхав з пофарбування і попався в мої лапи)))) Тож продовжуемо реінкарнацію)))) Родичі)))): Абсолютна розборка салону: Віброізоляція: Обробка антикорозійною та протишумною мастікою: Робочий процесс)))))
Народ, от мені завжди було цікаво: така покраска, в 2 кольори, то який колір стоїть в техпаспорті і що на то ДАІ на дорозі та при техогляді???
Про техпаспорт не знаю, але здогадуюсь що там прописано "вишневочорний" )))))))))))))))))) А ще цікавіше в кого аерографія чи там в куржечки :D
я хотів написати те саме але не знайшов закону який би це підтверджував. тому без прямої зсилки на закон вважаю пустим звуком
Я теж таку чув, але коли на око приблизно кольорів однаково, як в даному випадку, то шо, кожен раз переміряти площу???
Так в МРЕВ роблять, а яким законом керуються хрен їх зрозумієш. Вийшов, глянув "на око" і вписав ))))
саме на те я ї розраховую. Є 2 умовні правила, по яких ГАїшники визначають колір: 1. старе, яким користувались за СРСР - по кольору даху машини, 2. нове, те яким пофарбовано більше 50% машини. (Бо то старому мінікупери з білим дахом повинні були записувита як білі, при тому що решта автомобіля є іншого кольору) Як по першому так і по другому - Тут є сірий колір, що і записано в документах.
Ясно. Тобто якщо в мене червоний в доках, то я зможу колись зробити чорний низ до полоски? То точно менше половини (низ) площі?
Напевне, тому його і змінили, бо за СРСР кабріолетів майже не було, хіба що бобіки, та й взагалі багато машин не було в країні, тому його і вистарчало. П.С. Якщо мене аньому зупинять і захочуть придертись до кольору - скажу що він таким був з самого початку, і що Мент що написав що він сірий дивився саме на такого. Нічого не знаю, нічого не бачив, хай між собою вирішують.
Ну і звичайно жодного посилання на норму закону немає Хочу я подивитися на те як ти гайцу будеш пояснювати коли він скаже "не можна і пістєц"
По законодавству він мені має доказати що я не правий, а не я йому, що я правий. Посилання на закони немає, тому що відповідних законів немає, тому ЙОМУ щось доказати буде важко, простіше вже буде придертись до того що я не пристебнутий ременем чи чогось іншого.