Треба не мильницями і телефонами фоткати де попало, а нормально придумати сюжет для кожної сторінки (машини) і в ідеалі щоб всі фотосети робив один фотограф. І не в один день наприкінці року, коли сама природа вже потворна (ні зелені, ні жовтого листя, ні снігу) , а готувати все це протягом року, щоб були представлені всі сезони. Словом, підійти відповідально щоб була концепція, загальна ідея, а потім ще дизайнеру це віддати на оформлення. І тоді ми на 2015 отримаємо акуітільний календар, який не соромно показати людям. Ящєтаю. sent from my Galaxy SIII
Вважаю що не обовязково наймати фотографа одного. Це потрібно наперед оприділяти яка машина на який місяць, а так кожен нехай вибирає місце, сюжет і т.д. Може фотографувати автомобіль свій круглий рік, викладати фото на огляд і голосування.
Не буду спорити з керівництвом, в "чужий монастир...", але як на мене буде цікавіше щоб кожен сам хотів попасти в календар і виконав поставлені адміністрацією вимоги до фотографій. А потім на всеобщее обозрение и голосування, так як це було до сьогодні. А як ні, то залишаютсья всі без календаря... Зацікавленість, відповідальність і участь кожного із нас в житті клубу та цього проекту. ИМХО
Так як це було до сьогодні - це чудово. За два роки жоден календар так і не з"явився. Пропонуєш так і продовжувати? Ок
Фотки зроблені просто так без всякої мети, а якщо вона буде то кожен зможе зробити норм фотки і без фотографа який коштує грошей
Якщо на фоні Вольксів, то чому б і ні? Та ще й залежить від кобіт. Думаю не кожен захоче щоб біля його машини стояла така подружка...
Олег, логіка в тебе на вищому рівні. КОли ти писав про "лежала на капоті" ти мав на увазі кобіту чи машину? Про дах я мав на увазі свою жінку а не машину