Ось для прикладу як пройшло голосування за клубний календар у поляків: http://www.scirocco.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=67186 Вважаю що варто не вигадувати роверка а взяти за основу Результати для мене файні, в калєндар попадає 2 мої автівки 1. Oleg M.mk1 - 252 pkt 2. herbiasty - 213 pkt 3. Grzybekmic - 193 pkt 4. Maniuusssss - 189 pkt 5. Sołtys - 171 pkt 6. Gółek - 155 pkt 7. siwy_83 - 128 pkt 8. I0h-s - 119 pkt 9. Oleg M.mk2 - 106 pkt 10.Mowad - 104 pkt 11.Micek - 104 pkt 12.L.W!z - 87 pkt
на зустрічах фоткають здебільшого на мобілки і хто як вміє, художньої цінності ті знимки у 99% випадків не представляють
Маю знайомих фотографів у Львові, міг би поговорити з ними) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Мені "фіолетово" чия лошадка буде на календарі, але вже беру 2 шт. календарів, і бажано, щоби були вони квартальні.
Може ми б який із наступних з'їздів провели на Арені, хтось би взяв зеркалку і зробили би декілька фото на клубний календар 2014 р., а то тема, щось завмерла.
Що з календарем? Може поскидаєм фото і виберемо з тої купи такі які могли б піти в тираж?!?! НР не за горами, а повішати в січні щось прийдеться... Якщо без дівчат, то думаю в багатьох є якісь фото свого коня.
не вперше, але осмілюсь знову запропонувати зробити календар з фоток з інтернету, попередньо проголосувавши, вибрати якісь тематичні по порах року, в стилі олд-скул... навіть з розділу "машина дня". Певно не погодитесь, але я собі таки колись такого зроблю )) Хто би ще хотів?