По-ходу тре покидати форум.... я вже давно зазначав, в якійсь темі, що немає градації покарань. Чому всі покарання (банихуRни) базуються виключно на амбіціях адмінів?
ні, виключно на упоротості порушників ти багато забанених пригадаєш за останні роки? ну крім жаби з постійним тролінгом , і то він частково вже перевиховався і в бан попадає значно рідше тепер На щастя, на нашому форумі народ в основному абсолютно адекватний, тому в адмінів роботи не багато. Ну от маєм такий важкий випадок, ніц не поробиш
ну і шо його тоже на півроку клєпали? ну, я розумію місяць, но не на триместр цілий! Перебань його, візьмемо на поруки.
@MARTINI , розблокуй Драгєра! Я, візьму на поруки, а якшо косяк буде, то мож потім і мене забанити. пі/ся: Петро амністію підписав в державі. пі/ся 2: Тимофійович підписав наказ про демобілізацію строковиків. пі/ся 3: не вийо%&йся, розблокуй нармального дружбана.
Я давненько не бував на форумі, можливо всього не знаю, але бан до нового року це за круто! Якщо там якийсь конфлікт був, то 10 дн. достатньо щоб сторони остили. Розбаньте Драгера.
нема сторін, є один драгер, і на даний момент не було жодних ознак, що він остив, не було спроб нормально вирішити ситуацію з Шегом, не було вибачень, а навпаки ще більше хамства і погрози, тільки тепер уже в мій бік. З якого такого дива я повинен на це закривати очі і допускати до спілкування тут? Чи може я маю зі страху його розбанити? До речі, якби зі мною і моїми рідними шось сталося, то ось знаєте, в яку сторону шукати.