колеса зимові

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Галя, 24 жов 2010.

1. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Знаю, що не до мене стояло питання, але також дам відповідь.. Маю два комплекти резини: зимові ставлю Нокіан W+ 175/70/13, літні Вредіштейн 175/70/13. Нарікань на гуму не маю ніяких.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    якщо радиш менший радіус диска то зразу слід додавати і вищий профіль резини, бо натягне на 13 диски гуму з 60 профілем і буде як на дитячій колясці

• Подобається Подобається x 1
  3. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Вибачайте що так довго відписував. Я колись думав що чим ширше тим краще тому купив собі колись Sava 185/65 чи 60 R14 вже не памятаю а гольфа вже нема. Іздив на ній 3 роки чесно кажучи було нормально, але після покупки я почав ціквитись і звнав що треба брати вужчу, але після цього я резини вже не міняв. Зараз треба купувати на Caddy зимову так от також родумую напевно візьму собі 185/65 на риму а на літо 195/65.
    Якщо резина вужча тоді менша площа контакту резини з дорогою, і створюється буше вдавлення, відповідно контакт кращий. А ще я десь читав що можна навіть зимову резину трошка перекачувати (з розумом звичайно). Але це все алежить напевно від того яка дорога. Маю на уваі можливо одне краще на сніг інше на лід ще інше ка кашу. тут дискусія вічна і всі будуть праві, бо 100% відповіді напевно немає.

4. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

175/65 купити не встиг тому порівняти і точно сказати не можу. А все пізнається як то кажуть в порівнянні, чи якось так.

5. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Місяць назад Сава 185х65 по 59уе за шт. Хтів звичайно шиповані, раніше на Рено 11 стояли Росава шиповані, оце вдалі були скати!!!

6. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    влітку катаю на тойо 185*65*14, зиму минулу купив два шипованих норд мастєра 175*65*14,задоволений, в ціну стали 350грн за колесо.

7. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Я вже переобувся в 185/65 R14...бляшані диски...дуже мягенько, але канєшно стійкість трохи не та, що була на літніх 195...тоді на мокрій бруківці\асфальті після дуже різкого гальмування взагалі не несло...хоча зимою гасати й так ніхто не буде :)

8. Галя

Галя Початківець

Volkswagen III 1.8
    Де можна купити шини і диски б/у недорого?

9. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Резину б/у можна подивитись на Щирецькій за Новою лінією там є базарчик. Там один чоловік має 2 магазини. Можливо в нього щось є, а можливо привезе на замовлення. Брав у нього літню вже 2 рік політ нормальний(задоволений). На Чорновола біля Арсену(за заправкою ОККО) здається появилась б/у.

Або ще тут
    http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=35&t=19106&start=45

Останнє редагування: 2 лис 2010
  10. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    головне звертайте увагу: на диски шоб не були варені, катані а також тріщин на ободах і загинів, так як на монтажі візьмуть ще додатково гроші за викатку або навішають повно грузиків. В Луцьку 1г грузика 1 грн + ще можуть бути і криві скати через що також буде проблемно балансувати.
    Я сам брав бу диски + гума. Літом викатав 10 тис на них. Ну нормальні одним словом. Але коли спустило колесо, я глянув зверху на гуму і в борознах ската було повно дрібних тріщин практично все в порах - це від старості. Тій гумі було 8 років, хоча на таких протекторах можна було ще б вкатати тисяч 70. Але це все може сказатись на великій швидкості, не дай БОГ ...
    а я це все ддля того щоб сказати купуйте нове і якісне.

11. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Можеш тут глянути, але профільтруй щоб була Львівська область.
    http://auto.ria.ua/zapchasti_group/456/

12. wonderlust king

wonderlust king Початківець

Passat B5 new 1,8T 4motion
    Підскажіть, будь-ласка, яка накачка коліс на Пассат Б5 в універсалі?

13. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    На внутрішній стороні бензолюку має бути наклейка, чи немає?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)