Відповідь: Коли був створений клуб? А як же Я? Могла би бути класна нагода для ВВхрещення для новачків.
Відповідь: Коли був створений клуб? Не впевнена що чітко розумію де це. Маю ще з"їздити Кам"янка бузька але планую повернутися до вечора. знайшла на сайті моб№ Мартини, чи можно ним скористатися якщо встигну але заблукаю серед шротів
Відповідь: Коли був створений клуб? Приїжджай на трасу для драгів на 19.00, звідти поїдем до шротів. Я також незнаю де ті шашлики знаходяться.
Відповідь: Коли був створений клуб? Не плутай людей на трасу 18.30, а до шашличної на 19.00 Якщо не встигнете, то телефонуйте
Відповідь: Коли був створений клуб? Народ, в мене проблема. Я дуже хочу бути,але я без машини. Може б мене хтось взяв з собою?
Відповідь: Коли був створений клуб? я можу куда за тобою їхати або булоби добре як би ти підтягнувся в автостоп
Відповідь: Коли був створений клуб? Остап якщо маєш можливість то подзвони по тсьому №2972958. Тільки що говорив з Петром. Мене треба забрати від твого рідного 5 корпусу в Політесі!
Відповідь: Коли був створений клуб? Ну чого я цю тему ніколи не читав? Ну чого я такий тупий? Невже тут немає нікого тупішого за мене ? Та то вішатись треба
Відповідь: Коли був створений клуб? І я тоже провтикав, вчора в цій годині був на трасі, ми прибирали і ставили стовпці але я нікого небачив знаших, а потів аж вечером прочитав шо то вчора був задень, треба було окрему тему створити ато вту багато хто недивився:|
Відповідь: Коли був створений клуб? Я приїхав десь 20 по, і був десь до 21:30, чекали поки квас стовпці привезе:mrgreen: ! Ми ставили і битонували стовпці щоб було нащо сітку натягувати, одним словом підробляєм там все до відкриття сезону! ЛТК
Відповідь: Коли був створений клуб? Я її непребирав просто помагав ставити стовбці рив ямку, носив цеглу , пісок!!! Але не я один там був!!! :razz: Осталося ще натянути сітку трос, і позбирати сміття, і походу підмальовувати лінії!
Відповідь: Коли був створений клуб? да Хлухий базар получається ! ! ! дай відповіді на два питання 1. Ти член Тюнінг Клубу ? 2. Чого ти виконуєш там якісь роботи ?