Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? Нє, ну справді ж оптимально - кожна перша і кожна третя пятниця, тобто 2 рази на місяць. Навіщо на рівному місці ускладнювати собі життя і запудрювати мізки? Я наприклад не розумію що то за парні-непарні п"ятниці
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? кароче я нічо не поняв і буду цеї пятниці (23 червня) після футболу на трасі за мревом.
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? ВСЕ вердикт. Перша і третя п*ятниця і все! Я сьогодні 23 після футболу також буду :!:
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? Нагадую, що в цю п"ятницю 1 число, отже всі, хто не йде до школи, приїжджають в 19.00 на традиційне місце. Хто не вкурсі , детальніше тут http://www.volkswagen.lviv.ua/news.php?id=28&typ=n
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? Я хоч в школу не йду, але не маю портфелю, тобто авто на ходу але ним не можу безпечно їздити, забереш? від заправки як тоді...?:shock:
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? без базару десь 18.50 чекай на обочині до речі ти в мене забув кульок в машині, я з ним досі їзжу, нічо не пропало
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? А як на рахунок можливої поганої погоди? Зустріч все одно буде?
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? Я перевірю :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще зізвонимся в п*ятницю дякую
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? як буде погано погода, то думаю, що не буде великою проблемою кудись з траси перебазуватись....
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? Тойовово... я цього разу пропущу... думаю ніхто мене бити не буде? В мене важливі причини 1. Тре мля вже кінчити з покраскою пасата.... (незручно з білими плямами на капоті кататись ) 2. Тре виконуваи покладені на мене обовязки в Львівському тюнінг клубі... є короче троха роботи А оскільки я буду без машини то туда і туда не встигну
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? Ну то як, зустріч по-любому на старому місці в 19-00, а вже далі буде видно. Я правильно зрозумів?
Відповідь: Коли нове збіговисько клубу? соррі, шо не приїхав, в мене карденально помінялись плана і я ніц не міз поробити, от блін шкода так шо то завал... ну нічо... но телепатично був з вами