Підкажіть, де у Львові найвигідніше купувати такі речі: - Ванна - Унітаз - Раковина (умивальник) - Бойлер - Калорифер (чи інший обігрівач) - Пральна машина - Всяка "фурнітура" до того всього, типу змішувачі, крани, труби, гофри, шланги і тд. Знаю, що практично все це знайду в Епіцентрі, але я не вкурсі якими є ціни Епіцентру в порівнянні з меншими магазинами чи фірмами. Скажімо може вигідніше потратити більше часу, скупивши все це в різних місцях, але в результаті вийде дешевше, ніж все взяти в Епіцентрі...
Перераховані тобою речі дуже індивідуальні, і ціна може коливатись в межах +-200%, а залежатиме це від фірми виробника, дизайну, якості та ТХ. Якщо маєш море вільного часу то можеш обїздити цілий Львів і шукати дешевше, але не забувай прислів'я "скупий двічі тратить". Це був вступ. Тепер конкретніше, Питання поділяється на два: 1- сантехніка, 2-побутова техніка. 1. досить недорого сантехніка коштує в типу гуртовому магазині "Азов-Галичина" (262 00 75, 297-25-17, вул Городоцька), але завше треба порівнювати з Епіцентром (правда там зараз повний бардак бо перебудова). Сантехніку раджу купувати польську (недорого і якісно) фірми KOLO, змішувачі та крани теж. Старайся купувати щось акційне в Епіцентрі, в більшості випадків ціна найнижча в Україні. Але для того щоб провести якісний маркетинг ти вибери собі моделі, а далі порівняй ціни Азов-НоваЛінія-Епіцентр-Південий ринок. 2. Побутова техніка Пралка, бойлер, калорифер. Ці речі можна пошукати в типу інтернет магазинах та гуртовиків, в звязку з курсом валют в них може бути дорожче ніж в Ельдораду, Фокстроті чи ін. тому принцип той же вибери собі моделі, а далі порівняй ціни. При виборі моделей звертай увагу на ті ТХ та функціонал, що тобі потрібні, бо як правило решта опціїї 100років не потрібні, а гроші заплатиш. Бажаю успіхів у цій веселій справі. П.С. згадалася фраза з анекдоту "а ти щоб все життя будувався"
Олег М. більший спец в тому, але скажу з власного ремонтного досвіду, що часто їждження по багатьох точках в пошуках дешевшої ціни сумарно може означати тижні втраченого часу та сотні гривень бензину чи ремонту підвіски машини. Тому я прихильник варіанту, коли перед виїздом та пошуком цін скласти повний список всіх потрібних деталей, продумати процес ремонту від першої до останньої хвилини а потім купівлі всього за раз.
А у нас не так много магазинов где можно купить все и сразу!!!!Это Епицентр,Нова линия и Практикер! На счет ремонта подвески в машине,да если ездить несколько дней по разным магазинам,а если проехатся в один день просто посмотреть и прикинуть сколько и где что стоит дешевле!!!!То ремонта можно ижбежать!!!! Да ну и еще Пивденный!!!!
Я зараз роблю отсвітлення в квартиріє Можете підказати мені, де купити все можна для освітлення недорого?