на своем бусе т4 на дальние расстояние вожу сразу 2 запаски одна штатная с низу и докатка в багажнике))) + еще камера под сиденьем и хороший надежный балонник с воротком если еду на легковой далеко с прицепом то кидаю еще одну запаску в прицеп но также в багажнике есть рем набор со шнурками для клейки проколов (китайский стоит не дорого и места занимает минимум и если что и насос
Згоден! але тоді була ситуація коли до закінчення зими і снігу залишався місяць-два, і якраз весняне таяння вдень і замерзання вночі. Ями з"являлися буквально за сутки тому купувати нову пару і вбити її за ті два місяці небуло сенсу, та й проріз був не більше 2см в довжину, тому і прийняв рішення латати.
+1, и это есть правильно... и это потому, что мотаешься на авто и знаешь, что это не игрушки, а жизнь... а сколько горе водителей ездит без запасок, домкратов и балонников, трудно сосчитать, и стоят потом на трассе галасуют, а в авто в это время, семья сидит и смотрит на экономного и без башенного папу (или маму)... каждый сам для себя решает, эту задачу....
ну вот я і вирішую - запаска сама собою + балончик з компресором. А тепер давайте чесно всі признаємось самі собі коли останній раз перевіряли свої запаски\докатки на шиномонтажі. А цілком ймовірний варіант - поріз колеса, витягуємо запаску, за 3 хв. її ставимо, спускаємо з домкрату - і тут неприємність, - запаска спущена\від часу зіпрівша\ і т.д. і т.п, або проїжджаємо 2 км і знаходимо колесом жіночий ремінь "Вверсачу". Задачу ускладнюємо - "Вверсачу" загубив свій ремінь біля села Прохуярив в 2 год. ночі, мобіла не ловить\сіла батарейка, на перший проїжджий автомобіль все село починає вклякати і молитися, сільрада пересувна і заїжджає в село тільки перед виборами.... Так що непотрібно так однозначно голосувати за запаску, ситуації в житті різні бувають... А від всіх несподіванок універсального ліку ще незнайдено... А так як мій дохід максимально залежить від автомобіля, тому я максимально стараюсь мінімізувати його вплив (того самого автомобіля) на мій дохід та благополуччя моєї сімї. П.с. не голосував, так як мого варіанту відповіді не вказано - запаска, вулканізатор + стюардесса )
Та просто я ніколи не повірю, що в таких умовах, як ото Ти описав, дозволиш своїй стюардесі коня осідлати чи там сьорбнути... чайку. Як пити дати - заставиш її бортувати колесо. :rofl:
запросто, навіть неодноразово і не тільки чайку власне для того і хочу купити отой комплект, щоб полегшити "трудові будні" стюардес
Ви маєте на увазі 3+14=17 проголосувавших за компресор в багажнику? тоді Ви перекручуєте факти , адже 14 людей згідні возити і комплект і запаску та ще й біблію тому прошу третину віднести до тих 16 хто воліє возити лише запаску. Звісно це лірика та за для справедливості написав даний допис. І вибачаюсь за флуд!
Ну чому, станом на зараз є 18 тих, хто воліє возити в багажнику компресор і 16 тих, хто їздитиме без нього. З них 31 возитиме запаску в будь-якому випадку і троє хто її залишить вдома. Зізнаюся, що я входжу в цю трійку так як не бачу доцільності возити кількадесять кіло просто так за власний рахунок. За останні 90 тисяч колеса не пробивав, якщо рахувати що пробій це статистика раз на 100 тисяч то значить що дешевше викликати евакуатор ніж возити тягар. Але комплект це на випадки, коли немає покриття, грошей чи є бажання використати новітній девайс хоч раз в житті .
теперь я понял что в тот раз ты запаску не случайно забыл в гараже, а специально оставил из за статистики)) ну ничего зато купил колесо от жигуля)))
Тоді таки випадково забув. Зараз виклав спеціально, вже не вожу в принципі. А запаску тоді не купив а позичив ненадовго, чувак, що мені її дав в Новограді наступного дня забрав її в Києві