хлопці це все круто але фотки одне а реальна війна інше там другого шансу немає і недумайте що вороги дурні навпаки вони найманці вони заробляють тим що вбивають людей а ви тільки новачки більшість навіть ніразу нерозбирали АК-47 , про снайперів я мовчу
не знаю, сьогодні тільки узнав, що він ст.л-нт, але знаю, що 1978р.н. пропозиції??? особисто я, висловив цим, свою громадську позицію, готовність стати в стрій без навчання. а що, може вороги мудріші? кожен заробляє як може. А ми повинні боротися. Повинні, хоча не всі того хочуть. не ображайся, але наскільки мені відомо АК-47 вже давно знятий з озброєння, в нього був калібр 7,62. Він являється основою, яку з роками модернізовували і результатами модернізації були АКМ, АКС, АКН, АКСН. Сьогодні на озброєнні в основному модифікації АК-74 калібру 5,45. АК-47 популярні в Африканських країнах. А ще, часто спостерігаються наклейки, лейби на автівках "АК-47" (може й звідси Ваше припущення, що це автомат, котрий потрібно розбирати), це назва реп-гурту, тільки їх творчості не розумію, хоча гурт названий в честь однойменного автомата.
Та які там найманці - максимум контрактники з досвідом Чечні. А досвід чечні -це коли 1000 бравих вояк на 200-300 чеченців, або 500 вояк на простий чеченський аул. Одним словом боротьба з партизанкою.... От як такий досвід примінити до дій регулярної армії з важким озборєнням системою армійського звязку, координації, тилового забезпечення і іншими атрибутами. Більше того український досвід в Іраку Лівані,Африці явно більше значить ніж досвід Чечні. Тай воєнних з бойовим досвідом не меньше. Так що в цьому плані українці виграють у росіян.Південний військовий округ росії (це той що проти нас) є найбільш боєздатний з усієї рускої армії... фактично росіяни давно найбільше його фінансували і модернізували. вся решта руска армія ще гірша ніж українська. А якщо подивитись територію росії і кількість армії то навіть весь округ росія не зможе використати проти України.... Як тільки війська заберуть з Дагестану, Чечні, Інгушетії, Карачаєво - Черкесії - там зразу партизанка візьме верх. Так що вся ця російська військова машина насправді є надута і годиться для каральних операцій... а як вона поведе себе у сутичках з регулярною армією велике питання
Ще можна згадати про межування з КНР там в москалів теж напряг, китайці збоку підтискають. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
знаєте хлопці недоцінка самий найгірший ворог те що ак-47 знятий з виробництва я знаю це був приклад небільше , так як калібр 7.62 має велику пробивну здатність але дорожчий по ресурсам його замінили на 5.45 практично як і американська м16 , але суть не тому громадська позиція це теж добре але бути пушечним мясом це я мінімум тупість або хоробрість іноді це синонім суть в тому що завжди треба розуміти що основна біда це ядерна зброя на яку україні нічим відповісти можливо по бійцях армія росії не дуже але війсьова техніка на висоті тому казати що ми переможем це явна переоцінка своїх можливостей додайте ще дірку в бюджеті з одним погоджусь сидіти і дивитись по теліку як йде війна неможна
Ядерна зброя це біда тої країни яка її має.... бо треба пильнувати щоб хтось не підірвав чи не стирив.... В ситуації з Україною атомна зброя це як компютер для мавпи.....представляєш собі атомний удар по Харкову від якого до Белгорода на електричці 45 хв. і не треба забувати що Україна має стаціонарні атомні міни АЕС. Зверніть увагу як вони розміщені. За СеРеСеРу їх було заплановано підривати і створювати захисний атомний щит для Москви у разі чого.Так що про атомну зброю можна забути. Російська армія переважає українську тільки кількістю воєнної техніки. а не якістю і то не набагато, якщо прикинути територіально. Не зможе росія забрати війська з Китайського кордону. Навіть під час другої світової вони там тримали війська до кінця. Так що у військовому сенсі росія не набагато переважає Україну і всякі крики "все пропало" абсолютно не відповідають дійсності.Все залежить від політичного керівництва --- тільки воно може все просрати. а щоб не бути гарматним мясом тре створювати військово-патріотичні клуби і вчитися там воювати - кого держава не навчила.
Ось вам відповідь, чому наші війська стоять осторонь........ http://tvi.ua/new/2014/03/11/ukrayina_n ... ___tenyukh "Збройні сили Російської Федерації, які проводять навчання навколо східних кордонів України і в Криму, розгорнули групу військових чисельністю 220 тисяч", – сказав він. Тенюх також зазначив, що в розпорядженні військових Росії є 1800 танків, понад 400 вертольотів, 150 літаків і близько 60 кораблів. А от у Збройних силах України лише тактика і бойовий дух. Таким чином із 41 тисячі сухопутних військ фактично готовими виявилися лише 6 тисяч. Окрім того, за словами Тенюха, Збройні сили України не мають юридичного права розпочати військові дії в Криму.
В мене виникає друге питання - чому 700 000 автоматів лежать на складах.... чому Тимошенко перебуваючи в раді Нацбезпеки(але не будучи членом ради) три години не давала можливості прийняти рішення про воєнний стан, про перевід армії в бойову готовність. І я не впевнений чи міністр оборони говорить правду і робить все що треба.
[OFF]Міністр оборони наш земляк. Його двоєрідна сестра живе у Львівській обл, Жидачівський р-н, с. Бортники, звідти, до речі, походять дідусь та бабуся мегапопулярного "дзідзя", то так попри тему)[/OFF]
Сценаріїв багато, але серед них жодного хорошого для України, російського народу чи кримчан. Путін зійшов з ума.
Один з можливих сценаріїв: http://gordonua.com/news/politics/I...glaza-na-Krym-no-Ukraina-idet-v-ES-13248.html Україна на сьогоднішній момент дуже немічно виглядає між цими "монстрами" економіки та регуляторами спокою в світі... І вони наразі можуть, як казала моя бабця, "крутити як дурний звіздами". Шкода тільки тих відданих військовослужбовців з Криму, щоб їм ця відданість народу України не обернулась черговим розчаруванням... Слава Україні!