Добре, вияснили, що за Сихів воювати пасує. І доки простягається на Схід територія, за яку особисто ти готовий воювати? Де, на твою думку, треба звести бетонну стіну, за якою живуть неправильні етнічні групи, які моляться неправильним богам?
Стіну треба збудувати навколо Верховної Ради, і в той момент, коли буде доповідати кабмін і будуть заслуховувати доповідь президента.
Я чув таку історію (вона десь в неті описана навіть є). Співробітниці коліжанка, безвоздмездно надала свою квартиру (яку вона до того часу здавала в оренду) нібито біженцям зі сходу для прожиття по своїй волі, і через три дні вирішила навідатись подивитись як людям живеться ... двері були закриті (нікого не було вдома) ну ключ вона звичайно мала так як це її квартира ... відкрила двері і випадково чи ні вона прочитала на комп"ютері переписку "біженців" зі своїми земляками .. зміст переписки приблизно такий -біженці запрошували приїжати до Львова своїх земляків, пишуть їм, що тут люди дають квартири, їсти, інтернет є, і взагалі вони думали як-би то як-то кажуть розвести жінку на ту квартиру. Ця жінка, що здавала квартиру, ще їм купила квитки на поїзд до Вінниці за власний кошт (ці біженці там мали якихось знайомих чи родичів). Я розумію, що всіх під одну планку рівняти не порядно, але це мені нагадує один шкільний анегдот " Я йому олівці, я йому фламастери, а він пише тато - х*й".
Думаю в тій ситуації без "товаришів" з ФСБ не обійшлося. Тут принцип одна баба іншій сказала. ніхто того не бачив а всі у те вірять і говорять. Щоб люди не допомагали людям переселенцям із сходу. Хоча думку про чоловіків підтримую
То всьо фігня, скажіть ліпше чи буде держава годувати мою однорічну дитину і жінку?! це в тому випадку якшо я захочу йти на танки в трусах і з вилами!
100%. Історія запущена по форумах і з кожним переказом доповнюється все новими подробицями galaxy SIII
якщо держава кличе, я вважаю, треба йти. Це війна і це обов'язок кожного чоловіка. Інше питання що держава часом не зовсім адекватно поводиться. Дуже багато випадків, що добровольців з підготовкою, з бойовим чи миротворчим досвідом тупо не беруть, а фермерів і ботанів всяких які не те шо не служили, а навіть на воєнку не ходиди, тягають. Таке враження, що військомати вирішили підкосити капусти на тій хвилі galaxy SIII
я цей приклад написав не тому, щоб люди не допомагали українцям зі Сходу, а для інформації, що в любій ситуації є корисливі люди, чи це такий випадок з житлом чи з бронежелетами. Якщо ми не будемо один одному допомагати, то ніяка Європа чи США зі своїми санкціями нам не допоможе.
Якщо аж так не хочеш\не можеш іти, то рішення дуже просте - терміново переїжджай на іншу хату (кудись, де не прописаний). В такому випадку, попадеш максимум на пару сотень гривень адмін штрафу, якщо доведуть
Хєрньою страдаєте і соплі жуєте. Я би їхав на схід заищати Україну полюбому. Тіки не служив і не придатний. На жаль чи на щастя. Я би не проти бути зараз там і захищати якби призвали. Це свідомий крок. А починати тут хто за кого має захищатися, кому кого шкода... Всім шкода всіх. У всіх сім"ї, діти, мами, сини... Так було і буде завжди. Будем соплі жувати завтра всі в партизанку тут будем гратися і думати як в 32-33му кусок хліба заховати від окупаційного режимую. А влада само собою шо ніхєра не робить. І стіну і кордон давно треба вже було збудувати. Але це вже питання політичне, яке ЗАБОРОНЕНЕ на форумі, а не особистої свідомості. І так я патріот своєї країни, хоч народився в Росії, думаю російською і регулярно спілкуюся російською.
так, ми вже загубили "нить повествования". Все гуд, ми українці, ми із Заходу їдемо на вернякову смерть на Схід, ми добрі, ми допомагаєм біженцям, і т. д. Але основна суть, основне, що мене вкурVило, основна проблема (на мій погляд) - чого здорові і нормальні мужики, як бики рослі - тікають за своїми спідницями зі Сходу? Ганьба, ні честі ні хвали! Хай лишаються там і воюють також, а ні - то в Рассею хай петляють. А то получається, що накосячити було кому, допустити безлад було кому, а коли запахло паленим волосям з проміжності, так одразу почали ласти згортати до Бендер, в логово "нацистів"......
Є ще третій шлях (і не останній) - поїхати відпочивати. А на рахунок пожити - то не ти перший і не ти останній. В українців є хороше прислівя - всюди добре а в дома найкраще. Тільки от треба визначитись де є той дім - бо так можна без дому залишитись. В СеРеСеРі людина без дому називалась БОМж. Мені от цікаво -як завтра на німців нападуть французи ти підеш захищати німців - на 100% впевнений що ні - втікнеш в Україну, або ще кудись. Є такі люди, а є люди які спеціально вертаються в Україну добровільно і ідуть воювати на Схід. кожен сам вибирає хто він є. [/quote]
Так ВР то зформували ми, а не марсіани - то що навколо самих себе будем стіну будувати. Нажаль якось зіпсувала нас система за тих 23 роки, а можливо так іде навчання як слід не робити
А тоді, понЄслась......гуляй рука балдЄй пісюн. нафіга нам влада, нафіга нам керовніки????.... Будем жити тоді, як самопроголошенці, або ще краще, як племена в ПАР, або, як варіант нас захоплять ті кому не лінь і будемо колонією.
А що ? Долбені з ВР, КМ, АП і президент Порошенко тебе влаштовують ? Бо мене - ні ! Де б...ядь нові обличчя? Де очищення, де люстрація ? Що твориться в МО ?
вагаюсь дати відповідь Хіба, що через де-який час, коли будуть зрушення (позитивні, негативні). Для того й існує таєнство голосування, хтось задоволений, а хтось ні. Розумію! на мою думку, все залежить від народу. до поки будуть генерали (совкові вихідці), доти і буде продовжуватись та вся фігня.
Це зазвичай до пори до часу, до поки кулі над вухами не засвистять і труп вбитого при тобі товариша не побачиш, тоді бажання відразу відпаде! Будь реалістом, а не хвальком!
Ладно, лишіться того ровера, хто сильно розумний або релігійний фанатик - хай собі мовчки туди їде. Будемо всі молитися за нього! Ось на завершення дискусії класне відео: http://www.youtube.com/watch?v=HWOANXNGrZc#t=422 Див. з 7:00