якраз з того моменту і зявляється бойовий запал і жага помсти навіть в 18-річних новобранців. мемуари з першої Чеченської війни це підтверджують
Страх страхом. Він є і здохнути не хочеться. Але я якраз реаліст. Всі відмазуватись будуть - буде труба... Там якраз більшість свідомих людей ніж призваних.
Ага, якраз принцип стадо.. це як тоді по 5 грн всі скидувались... http://www.youtube.com/watch?v=6C0aZV9VK7Y Ну програмісти завжди дивні люди ))
Знаєте що, хлопці? Читаю я шмарклі того цапа, який має себе пупцьом землі і тут безконечно вас опускає... І думаю собі: як довго ви ще будете таке йому дозволяти? Жодного толкового або, принаймні, позитивного допису - тільки обс...ає вас і намагається збільшити (або хоч натягнути) те чоловіче достоїнство, яким його Бозя обділила. А ви дозволяєте воші кусати і плодити свої гниди у вигляді смердючих гноєм жовчних дописів. Не впізнаю вас - тих, з ким не один з"їзд відкатала! І забань мене на хер, Добрий Одмін, бо вже шляк трафляє наглий!
Люда не денервуйся - в такі часи якраз і вилізає справжня суть людини. і не дай бог щоб такий прикривав спину в окопі, а може як попаде в екстремальну ситуацію то і поведе себе правильно На жаль він не один такий
Не знаю як кого, а мене неконтрольований словесний потік одного форумчанина просто втомив (якщо не сказати грубше). Заходити в теми де він починає будь-яку писанину ну просто не хочеться. Корисної інформації 0,1%. Вважаю врешті-решт адміністрації треба прийняти якесь рішення. Соррі шо не зовсім по темі, але наболіло.
А чого ви всі так нервуєтесь? Якісь правила у цій темі порушені? Що тут не так? З однієї сторони він висловлює свою думку і бачення цього. Я теж не розділю його думки при наймні в даному питанні. Але якщо ви її не хочете сприймати - це вже особисті проблеми кожного. Шукайте якийсь позитив на форумі і будьте простіше. Всі теми сплять. Одна купівля-продаж тоді працює...
прикольно було як ми всі їздили на старих тарандайках, у всіх постійно шось ламалось, форум живенький був зажиріли ми, гаспада... а про жабу... Я думаю, ви надто драматизуєте. Ну так, троль. Але погоди він не робить, просто трошки розбавляє наші скучні бюргерські балачки Хоча, зізнаюся, іноді рука так і тягнеться до модераторського шмайсера Жаба, не буді во мнє хомячка
не бери гріха на душу, просто глянь на його "аву", глянь в ті ясні очі жабеняти Керміта..... (мля, зараз сльозу пущу )
http://society.lb.ua/life/2014/06/24/270840_narodzheni_bronezhileti_abo_nich_pid.html Тут нічого нового... Таких розповідей вже є багато, але читати страшно, розказують учасники подій... Моєму другу прийшла повістка, теж військова кафедра, не служив, не знаю, чи навіть стріляв... Якісь змішані почуття в мене. Ніби і треба захищатися, але блін, з такою організацією, де всі на всьому хочуть зекономити, а воюють люди ну зовсім далекі від військової справи. Одні на то вчились - і ще там не були, а інших, взагалі не готових до війни, ховають чи не кожен день...
Хлопаки зараз іде формування української армії. та що була - то не армія а зброд офіцерів комерсантів. Зараз на базі старої формується щось нове.Не все іде як треба. Багато саботажу, дурості , невміння- але процес іде Ті що пройдуть Схід напевне складуть кістяк нової армії