Ай....Kinder, ну та шо ти одразу навар хочеш... Спочатку треба маркєтінг, кон" юнктуру ринку, потенційних клієнтів, рекламу і те.де....Так сказать - прівлєчь толпу, а вже потім і бабло косити...:D Главне "замануха"...
Темі ап - ябка починають достигати. Ті, що падають зараз, надаються на сушку, на сік... Які будуть заявки?
Хлопці, вивезу стільки, скільки впаде. І буду дуже рада, якщо хтось скористає. На разі план такий: нині ввечері визбираю в саду всі яблука. які впадуть. Завтра о 8 год. зранку їду до Пустомит через Оброшино. Тобто, в Оброшині внизу на повороті буду десь о 8.15. Може, комусь по дорозі? Чи хтось хотів би підскочити до Оброшина, то я дуже радо перекинула би мішок зі свого Чортотечика в вашу лялю. Оскільки з інтернетом у мене страшнааааааааааа проблема, то візьміть мені подзвоніть, щоби я знала - збирати ябка і везти чи ні. О67-9З-77-ЗЗО
На нині план такий: зараз збираюся до Львіва. Можу заскочити до батьків назбирати яблук. memline, nzi, задзвоніть хтось мені - домовимося, де перекину вам яблука.