Конденсат в маслі?????

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем andrew911, 28 лис 2008.

1. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    А ЩО ЛИТИ???

2. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    +1 Спасибі.

3. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    Лию собі Carlube 10W40, масло Англійське, супер вже проїздив 10 тис. масло світле і ніякого конденсату, як брав пассата то німака походу мінералку ляв бо був нагар, зараз нагару немає так що задоволений

4. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    о тут ти і помиляєшся, пояснюю чому, якшо масло світле і в процесі робочому не темніє, то воно не вбирає в себе всі нагари,і бруд(нерахуючи фільтра), а то в свою чергу відкладається на стінках двигуна і забиває масляні канали., Добре масло повинно мати в собі миючі засоби(присадки які миють і запобігають відкладеням), і за 10 тис.пробігу ти з тим маслом зливаєш всьо погане- нагоріле.

5. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    і як ти від того нагару позбувся якшо масло світле????????:lol::shok:

6. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    А тут я з тобою незгідний, я не сказав що масло чисте, а сказав що воно світле, тобто воно не чорне, чорне масло допускається тілки на дизельних двигунах, після 7000-8000 км.

7. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    Як раз на дизелях масло чорніє через 2000-3000 тис., а на бензинових через 7000-8000 тис. , і чорніти воно має і повинно бо якшо 10000 а воно світле чи чисте то воно ні до чого. ( я працював на фірмі яка займається продажом авто мастил і різної хімії до авто) фіми не називаю бо буде реклама ,а масло до нас приходило на пряму з Німеччини з міста Ульм. то , то масло дійсно супер і всім його раджу їзджу тільки на ньому і шо я зі своєю джетою не витворяв дигун шептав." Масло Лікві молі 10в-40 легкий хід."- але є підробки на базарах польські.

8. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Правду пишеш. +1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)