Красивая пищалка (когда двери открыты)

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем LOM, 1 тра 2007.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Красивая пищалка (когда двери открыты)

Імхо на випадки забування габариток потрібен нормальний акумулятор а не якісь пікалки чи пукалки. Я часто ввечері при паркуавнні на дорозі навмисне залишаю габаритки, щоб якийсь сліпака не вцілив. А буває, зщо і вдень лишаю. Це не повинно впливати нінащо. Навпаки акумулятор довше живе якщо йому постійно давати м'який розряд а потім заряд. Такий вже принцип його дії. Про це можна почитати в неті.

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Спробуй залишити увімкненим поворотника, якщо паркуєшся до правої бровки, то поворот лівий і навпаки. Вимкни запалення і вийди із машини. Буде горіти не 4 габарити, а тільки та сторона, що й остався увімкнений поворотник. Дуже гарана фіча від заводу. :)

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я щиро здивований, бо на сірках з заводу в такому разі світить не сторона а всі (2+2) габаритки. В такому режимі не світяться тільки 2 лампочки підсвітки щитка. Різниця настільки мізерна, що на неї можна плюнути.

А взагалі 2+2 це свідомме рішення конструкторів - коли світить одна сторона, водій, що наближається, бачить габарит, який треба об'їхати, а коли дві - окрім габарита бачить ще відстань до машини. Так само як і те, що припаркована саме машина а не мотоцикл, який можна об'їхати зправа.

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

У мене світить тільки та сторона, у котру я увімкнув поворотника. І все!!!! Друга сторона АБСОЛЮТНО темна. :)

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

В мене так само 2х2 як в scirocco але це глюк проводки а не з заводу. Крім 2-х ламп підсвітки щитка ще різниця у підсвідці номера (якщо вона конечно є)

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Номер не помічав, але от про сірка не треба! Такий "глюк проводки" я бачив у всіх машинах, яких пробував. Сімніваюся, що це "змова" кулібіних :).

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

У мене не було кулібіна, але світло працює так, як описав. Тай голосовалка з сірко.ру про той-саме говорить! ;)

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Якраз голосовалка покаже, в кого був кулібін, а в кого його не було. Покищо вона ні про що ще не говорить. Думаю, завтра-позавтра побачимо. Раджу бути витриманішим. :)

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Откуда вы знаете был ли кулибин у одного или второго? У Вас что, тачки в ваших руках с рождения? Как минимум сигналки вы себе ставили... или у вас заводские?

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Так, здається, в більшості справді так як в тебе... Дивно, просто якась ненормальна збіжність - в мене дві однакові машини і ведуть себе разом інакше ніж сірки інших людей... Голосувалка тут

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)