Криза минула???

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Miha, 26 кві 2009.

1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Рома, жжош)))) Шо правда, то правда :sad:

2. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Гірка правда:)

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Я б рекомендував гроші тримати в гривнях. мати пару долларів і євро на всякий випадок. Повірте, панство, якщо ми будем збирати валюту- йде недовіра до гривні, а відповідно ланцюгова реакція. Гривня - стійка валюта, вона себе показала. Те, що доллар з євро виросли - це ще не означає, що наша купюра - г...но. :cry:Доллару кирдик!!! і не слухайте всякі д..більні прогнози наших експертів - це все заказуха. Чомусь ніхто не рахує, що місяць назад взяв доллари по 8,5, а сьогодні здає їх по7,5 бо треба гривні. Ми ж Живемо в Україні, а не в США, так що підтримаймо національну валюту. Я завжди тримав гривні і ніколи не прогорів. Хліб за гривні купуємо...:cool:

4. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
  5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Говори... говори.., але не заговорюйся:) Минулого року літом коли всі бігали як попечені і скидали бакси (по 4,80/60/50/40)зі словами буде по 3:shok: я тихенько скуповував скільки міг:) Тепер собі здаю коли треба хоть по 8,50 хоть по 7,50. Ну звісно основну суму здав ще в лютому по 9,30:cool: Того літа буду робити аналогічно ну звісно, як наші політики щось невчудять.

• Подобається Подобається x 2
  6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    я взагалі перший раз чую, щоб долар мав бути по 3. У вас у Львові, якісь дуже цікаві гіпотези. І що багато заробив на цьому? хату побудував? Я гроші тримаю в гривнях і вкладаю в будівництво!!!!! вже другу хату будуєм. Може в нас розбіжності в тому, що єстем - доктор. А доктора завжди жили, живуть і будуть жити, дякувати Богу

7. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    А до чого тут хто яку хату будує ?.....:sad:

• Подобається Подобається x 1
  8. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Хату, щоб потім продати. Зараз робоча сила дешева:) молодець!

9. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Я маю на увазі хизування !!!
    Ще піськами поміряйтеся....

10. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    ти напевно зараз дуже розчарувався в будівництві (але ж мабуть не визнаєш того) через серйозне падіння цін на нерухомість і відповідно рентабельність тої справи, ну і на платоспроможність потенційних клієнтів. Чи не так?

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Дякую Borman :) зняв з язика...

12. Victorlas

Victorlas Місцевий

Він вкладає на перспективу. Коли Яценюк прийде до вклади, рік чи два побориться з конкурентами, а потім настане стабілізація і ріст. Тоді почнучь хати куплять!

13. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Звідки впевненість за Яценюка ?
    Це та сама Тимошенчиха, тільки без коси і ще з непідіпсованою репутацією...

14. Victorlas

Victorlas Місцевий

Вибачте, не хотів цю тему підіймати. Краще зітріть мій поперній допис. Тему про владу обговорювати не хочу, ми з різних регіонів і погляди в нас геть відрізняються, це довели останні вибори. Тому вважаю краще про владу помовчу. Хоча без політики в цій темі складно:)

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    правильно мислиш

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    А може в нього коса не наголові просто ггг

17. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Тупа,тупа г-г-г, :wacko1:

18. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Не зрозуміла..... На якій букві має бути наголос ?

19. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Допис тупенький, а стосовно політиків- не агітація, одна справа не зробили бо не хотіли, а інша справа -не зробили бо не мали змоги а точніше не дали.
    Тему треба було назвати не про кризу, а яку роль відіграє Україна в геополітичних стратегіях деяких держав і яка їй роль відведена в цій грі.Зразу проясняться всі газові питання і причини кризи.

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    О-па-па!!! Народ! Що ви заладили, політика всяка? сьогодні таке свято - Вознесіння Христове. Всіх вітаю!!!!!!!!
    А про кризу скажу одне - ХТО-ХТО, А ГАЇШНИКИ ПРО КРИЗУ ЧУЮТЬ ЛИШЕ З ТЕЛЕВІЗОРА І ГАЗЕТ!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)