Я б рекомендував гроші тримати в гривнях. мати пару долларів і євро на всякий випадок. Повірте, панство, якщо ми будем збирати валюту- йде недовіра до гривні, а відповідно ланцюгова реакція. Гривня - стійка валюта, вона себе показала. Те, що доллар з євро виросли - це ще не означає, що наша купюра - г...но. Доллару кирдик!!! і не слухайте всякі д..більні прогнози наших експертів - це все заказуха. Чомусь ніхто не рахує, що місяць назад взяв доллари по 8,5, а сьогодні здає їх по7,5 бо треба гривні. Ми ж Живемо в Україні, а не в США, так що підтримаймо національну валюту. Я завжди тримав гривні і ніколи не прогорів. Хліб за гривні купуємо...
Класне кіно про доллар для чайників ) одне з багатьох але мені сподобалось http://news.finance.ua/ru/~/5/2009/04/13/157613
Говори... говори.., але не заговорюйся Минулого року літом коли всі бігали як попечені і скидали бакси (по 4,80/60/50/40)зі словами буде по 3:shok: я тихенько скуповував скільки міг Тепер собі здаю коли треба хоть по 8,50 хоть по 7,50. Ну звісно основну суму здав ще в лютому по 9,30 Того літа буду робити аналогічно ну звісно, як наші політики щось невчудять.
я взагалі перший раз чую, щоб долар мав бути по 3. У вас у Львові, якісь дуже цікаві гіпотези. І що багато заробив на цьому? хату побудував? Я гроші тримаю в гривнях і вкладаю в будівництво!!!!! вже другу хату будуєм. Може в нас розбіжності в тому, що єстем - доктор. А доктора завжди жили, живуть і будуть жити, дякувати Богу
ти напевно зараз дуже розчарувався в будівництві (але ж мабуть не визнаєш того) через серйозне падіння цін на нерухомість і відповідно рентабельність тої справи, ну і на платоспроможність потенційних клієнтів. Чи не так?
Він вкладає на перспективу. Коли Яценюк прийде до вклади, рік чи два побориться з конкурентами, а потім настане стабілізація і ріст. Тоді почнучь хати куплять!
Звідки впевненість за Яценюка ? Це та сама Тимошенчиха, тільки без коси і ще з непідіпсованою репутацією...
Вибачте, не хотів цю тему підіймати. Краще зітріть мій поперній допис. Тему про владу обговорювати не хочу, ми з різних регіонів і погляди в нас геть відрізняються, це довели останні вибори. Тому вважаю краще про владу помовчу. Хоча без політики в цій темі складно
Допис тупенький, а стосовно політиків- не агітація, одна справа не зробили бо не хотіли, а інша справа -не зробили бо не мали змоги а точніше не дали. Тему треба було назвати не про кризу, а яку роль відіграє Україна в геополітичних стратегіях деяких держав і яка їй роль відведена в цій грі.Зразу проясняться всі газові питання і причини кризи.
О-па-па!!! Народ! Що ви заладили, політика всяка? сьогодні таке свято - Вознесіння Христове. Всіх вітаю!!!!!!!! А про кризу скажу одне - ХТО-ХТО, А ГАЇШНИКИ ПРО КРИЗУ ЧУЮТЬ ЛИШЕ З ТЕЛЕВІЗОРА І ГАЗЕТ!!!!