куди хто їздить на лижі і як там зі снігом?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Miha, 4 січ 2009.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    на буку коефіцієнт даунів на квадратний метр менший за рахунок того шо метрів більше :lol:
    на тростян мабуть не вернусь поки їх хтось приватний не викупить бо мене реально за***ли ті черги ті телепні шо неможуть стартанути на бігілі з 3 разу ті уазіки, нератрачені схили (горби я люблю навіть дуже але якщо є лід і на нього падає сніг і його не проратрачити то він відразу відновлюється) і наплюватєльське ставлення до клієнта (лижника, бордера).

якщо би мене спитали яка гора мені сама рідніша я би відповів тростян, але він нажаль не той шо був колись...

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Для мене ця гора, це моя молодість і настояще. На Буку небув, але мої приятилі розказували, що, для починаючих КАЙФ!!! Тисовець також хороший, але, як на мене, пологий і простий. Про сервіс і ціни нескажу, бо відпочивав і катався в знайомих(неплатив).

3. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    ми з родиною плануємо їхати на лижі в ці вихідні.
    хто був минулих вихідних в карпатах?

чи може щось інше порекумендуєте,???? враховуюче те що жити буду Біля
    с. Тухолька, тобто в сусідньому селі але воно недуже відоме (Матків). так як там є своя хата.
    то хто де був і як там?

Останнє редагування: 18 лют 2009
  4. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    :)
    Минулої суботи був в Славську, накатався супер, сніг просто бомба, тепло було, на снігу шашличок зажарили, гаряче вино :nyam2: - закайфічно відпочив. :good: Всім раджу їхати кататись, бо то напевно останні вихідні з добрим снігом та морозом. :)

5. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Завтра плануємо теж поїхати в Славське на лижі. Поки не субота, щоб народу поменше

6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    А я завтра з дружбаном їду на Буковель. По приїзду відпишусь. Бажаючі підтягуйтесь.

7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Хто ще має бажання покататись на лижах - їдьте на Буковель. Снігу навалило дофігіще. Сьодня катались - майже цілий день ліпило. Народу мало, траси не вбиті, льоду на трасах можна сказати що нема. А зрештою дивіться самі:
    А це ми мальоха коньячка попили, і дружбан рішив покататись з спасатєлями в айкюшці :D:D
    Так що як то кажуть ласкаво просимо!!!!

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    дорога послуга?

9. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    тема стає знову актуальною!!! :)
    хто підкаже хороше і недороге житло біля Буковелю?
    вимоги:
    друга половина січня. (на 5 днів)
    з харчуванням!
    вигоди в номері!

бажагно щоб це були рекомендації таких будинків де Ви були і Вам сподобалось!!
    до 150-170 грн.

реклами багато але може хто що порекомендує!

10. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Я також накупив собі абонементів, буду також вдячний за контактну інформацію по проживанню. Я в принципі дивися троха на сайті по проживанню(на сайті буковелю), подивись там також є багато варіантів.
    Почитав тут усі дописи. Підтримую всі позитивні відгуки про буковель, там справді супер, після його відвідин тільки туда і хочеться їхати. Був і на тростяні але там ... ну дійсно повна савдепівщона... Я й не знав що в клубі стільки лижників.... це приємно...

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    з власного досвіду от зараз десь поїду на відкриття там буду жити в готелі Красна Поляна (http://www.adventurecarpathians.com...ion/hotel-krasna-polyana-polyanytsia-bukovel/) номери просто бомбезні.там можна жити по 4 в номері ше буде місце на 2 тобто можна по 6.в номері 2 кімнати 1 спальня з 2-х місним ліжком і вітальня з 2-ма розкладними ліжками,там де влазить по 2 чоловіка.це на нижній сезон там ціни норм і сервіс відповідний(але моя порада візьміть листок з описом кімнати зайдіть з адміністратором і перевірте чи все є в наявності.) на верхній сезон є пару варіантів але номери пізніше бо десь не можу знайти де вони записані.є пару будинків з приємними власниками але бронь за 2 тижні і то не завжди є)))

12. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    теж планую у другій половині січня на Буковель на 3 дні. Хтось підкаже де дешевше можна абонемент взяти на 1-2 дні покататись або на 20 підйомів? Дивився на офсайті, так там захмарні ціни як на акцію. Казав знайомий що того року було в 3 рази дешевше.

13. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Так це ж європейський гірськолижний куротр... і обслуговування ніяке

14. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    ой, не побачив, уже оновили ціни. зараз по акції ціни ще більш-меньш. от тільки не можу додзвонитись на їх гарячу лінію, тобто немає ніякої реакції якщо я натискаю "1" для вибору укр. мови.

15. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    ото я розумію патріот!!! підтримую

16. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    Хтось може їздив того сезону в Буковель ? Які дороги і як краще їхати ?

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Що там чувати з Плав'є? Цього року відкриють чи ні?

18. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    В суботу був в Славську, З.Беркут закритий а на Тростяні трава, коріння, замерзші брили глини:bad:

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
  20. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    То не перший сніг...Перший сніг я бачила ще 21 вересня на Говерлі

Поділитися цією сторінкою