купівля авто

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем alex75, 24 кві 2016.

?

Друзі підкажіть чи варто зараз купувати бу авто

1. так

12 голосів
    80,0%
  2. ні

3 голосів
    20,0%
  1. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Треба шукати щоб мотор був не менше 1.6 , ну а по запчастинам є купа замінників на "вкус і цвєт".

2. alex75

alex75 Новачок

немаю
    Мабудь всетаки маєте рацію хлопці , схиляюсь підшукати пасата в 3. Усім дуже дякую !!!!

• Подобається Подобається x 2
  3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    І це правильне рішення!!!

4. Hontri

Hontri Новачок

Volkswagen
    Купувати потрібно, на нову не факт чи назбираєте. А так будете уже їздити. Головне все добре оглянути і випитати, щоб не купити "кота в мішку". Ми того року купували на http://status-auto.com.ua/ Volkswagen Passat B7, отримали хорошу машину за адекватну ціну.

5. Darn

Darn Новачок

Volkswagen
    Гарний вибір. Звісно, що треба брати - б/у зараз можна знайти дуже гарної якості.

6. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Все залежить від вподобання, призначення і гаманця... На мою думку, якщо автопотрібне біля дому на господарці - то однозначно ВЖИВАНЕ, мені мій Б3-й Пасат не один куб дров, наприклад, привіз (причіп плюс заднє сидіння)...Його просто не шкода, бо ві роботяга і не делікатний поставлені господарські завдання.. А якщо просто кататись по місту (з кондиціонером і всіма поа'язаними зручностями) або машина використовуватиметься для дальніх поіздок - це однозначно має бути або новий обо до 5ти років автомобіль!

7. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    До 5 це класно, але порівняння звичайно... Якщо роботяга то Б3, а якщо треба кондер - то до 5 років)))
    Я з 2011 року їжджу на автомобілях випущених з 95 по 99 роки. Всі роботяги і з кондиціонерами, та й проблем з поїздками не було. Тут вже стоїть питання товщини гаманця. Є бабки - купи собі з салону Прадо чи кубік і вони зможуть возити і дрова, мають кондер і в дальняках не підведуть. Ну а як бабок нема - то тут вже і Б3 підійде.
    ЗІ. Вернувся тільки з поїздки відстанню в 2700 км на авто 99 року - долив 300 гр масла...

• Подобається Подобається x 2
  8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    в мене 1989 року, за 10000 ніц не доливаю )) правда далеко не їжджу ним, бо без кондера, та і лячнувато ))

9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    мій кум має г4 універсал + причеп, возить вулики ) (не знаю, скільки зарАз бере). Авто має відповідати потребам, + подобатись, + не заганяти в кредити на утримання.

• Подобається Подобається x 1
  10. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Як нема бабок - то їздиш на ровері! А як є бабки - то до чого тут кубік чи прадо:suicide:?

У кожгого свій смак і призначення на авто - хтось вкладає суми нових авто у реставрацію старих - у нас в клубі є очевидні приклади, а хтось купує НОВЕ.

11. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Я лише вів до того що не лише авто до 5 років мають кондери і можуть далеко їздити. Та ще й дрова возити. Можна купити авто з вижеперечисленими вимогами як за 2000 так і за 20 000
    На власному прикладі можу сказати що мій Б5 возив і гіпси з гіпсокартонами і двері з 3 пасажирами в салоні, і цеглу...
    А те хто як розпоряжається коштами (реставрація)- це вже друга тема для розмови

12. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Погоджуюсь! Кондиціонери звичайно є і у старших машинках - навіть таких як моя (25 років), та згадав я про 5річне авто, бо особисто для мене - це еталон і часові рамки, у яких просто від природи авто не повинне ламатись :) ... до 5 років (з деякими авто і набагато довше) лише масло і колодки міняти :)

13. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    В Б5 я крім масла, колодок і ричагів нічого не робив...
    Проте треба прагнути кращого, згоден!!!

14. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    Так як зараз більш-менш курс стабільний, то в принципі б/у авто можно придбати. Якщо боєтесь, що впаде різко в цині, то тоді слід дочекатись зими. Все залежить насамперед від бюджету і я всім раджу брати свіжі авто, так як їх легше потім продати і сильних вкладень, як правило, вони не потребують. Звісно на що попадеш ще) Дивився я на http://avtobazar.ua/avto/kiev/ і досить за не великі гроші можно взяти непоганого аппарата. Я зараз думаю дружині придбати щось невелички на автоматі.

15. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    взимку самі дорогі авто

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    з якого такого чуда дива?

17. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    Мені теж цікавого чого?

18. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    може, того що холодно, з транспортом проблеми, а на Різдво треба в гості поїхати, і люди думають "ну його, купую авто". А влітку моря, відпустки і т.д.

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ЖОДНОГО разу небачив такої тенденції

20. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Холодно на базарі стояти)))):)

Поділитися цією сторінкою