Там може і ексклюзивчиків багато, але, як на мене, знайти на них покупця, який то все оцінить, буде вельми проблемно, особливо з тим моторчиком. Скільки не роказуй про жирну ручку КПП, жирний руль, жирний логотип, приборку чи ше якусь жирну дрібничку, все це в принципі дрібні аксесуари, в яких по суті крім тебе ніхто і не шарить ніфіга. Машину ти робив для себе бо тобі було то вкайф, але пояснити це покупцям навряд чи можливо. Взагалі, здивований, що продаєш... стільки вкладено часу і грошей... Ну а двійка зараз за 5000... не знаю. У кращі часи найжирніші гольфи менше коштували, а тепер це ціна просто космос. Я бажаю успіху тобі в продажі і ще більше успіху в новому проекті, але чим більше ти зменшиш свій апетит, тим більше шансів, що новий проект побачить світ
Нажаль тюнінгові авто за дорого не продаш в мене кент 2109 128кс ( на Чайці міряли) місяці тому за 24 тис грн продав І це з новими кільцями, переграною поршньовою, головкою, заново виліпленим та пофарбованим обвісом тобто сів і поїхав.
Solaris не ганьбись їх Вовка на вісмірці обганяє http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1412&page=14&highlight=402+%EC%E5%F2%F0%E8
І чим фолькси кращі за інші автобренди? По логіці раз ВОВКА обганяє всіх то вісімка сама добра машина?
це я пожартував)) а якшо серйозно, то фольксваген зробив одну класну машину - Golf mk1, а все решта то вже пародія