Читав на Сайті журналу автомир, що Шкода скоро випустить бюджетний седан на заміну Октавія тур (біля 10000-11000 т.д.) Але то поки чутки, напевно. Там же про Поло седан є, планують в Росії збирати, в тій же ціні + 10-15 %. Але коли то буде? 2010-2011, якщо не пізніше. Тобі, мабуть авто вже потрібне?
удар може був і легеньким. справа в тому, що датчики на аірбег розташовуються якраз під крилом. Але то - не твоє авто. Воно ще поки готується до базару))) ( сподіваюсь тільки чиститься, миється і пилососиться))))) успіху.
друже, якщо вистрілені подушки, то повір мені що за цією машиною краще не шкодувати. моє имхо - до купівлі авто треба відноситись так, вірніше поставити собі одне запитання: а чи продам я її завтра хоча б за цю саму ціну? чи зможу я переконати ще когось у тому, в чому переконали мене? поки не впевнений у відповідях на ці питання - іди подалі від того авто.
Покупка зроблена Kia Cerato 2.0 EX http://auto.ria.ua/auto_kia_2299798.html ціна питання 12к прошу не кидати камнями просто молодість перемогла ) з клубу йти не збираюсь бо планую купити собі шось з ВАГів потім.
друг продав за 13 чорну церату, 1.6 турбо дизель 115 коників, розхід по місту макс 5,7. настільки багато було бажаючих купити що можна було аукціон влаштовувати
і шо як на сервіс приїду то в ворота не пустиш ? ) Рома, млін ну шо ж ти так. машинка планується для передачі дружині в якості доїздувки на роботу і довозувки дитини до дит. садка. Тому основними критеріями були стан машини, рік і безпека. дизельні вони завжди дорожчі трохи. Та так виглядає шо я вигідно її купив бо чувачку транзити закінчувались і йому або спускати конкретно або ставити на облік за свої бабки.
та шуткував я звісно. Хай служить. і не підводить. Авто нормальне, я маю на увазі ціна/якість. свого часу думав також за СЕЕД в універсалі. так само воно "додумалось" як і з Шкодою такою ж. криза річ сурова.......... Питання - чия зборка??
ще трохи пооффтоплю - Луцька зборка хароша. не із-за того, що я тутка живу.))) Тільки весною не полінуйся переглянути місця обробки кузова і при потребі підмаж і буде вона їздити ще довго і довго. ( буває десь студєнт троха промахнувся))) ні цвяха ні жезла.!!!
Наскільки я памятаю ти її тут(в клубі) досить активно продавав. Нафіга ж ти такий ПІЗЗЗЗ тут тулив ? Шо саме не так ? чи просто важко потім продати ? Якшо проблема тільки в тому шо продати важко то мене то покишо не колише машинка в мене на довго. Я сподіваюсь.
Не только тут а по всей украине и не тулил а продавал ( по моему в инете полно инфы про Черато ) , моя конкретно машина была исправна при продаже. Но вообще Черато очень Ломучая , Ходовка слабая , даже на машинах с пробегом до 10 тыс ходовка постукивает ( а стоит она не дешево 650 гр цена за стойку без роботы ) моя была 2007 гв . я когда осмотрел кузов после зимы я аж присел ( сколы до метала , в районе задних дверей на порогах все сбито до метала , ржавчина из под всех молдингов , ) Кпп это вообще отдельная тема ( возможно проблема только с 1.6 ) Замена всех подшипников кпп на 52 тыс !!! Которых нет в наличии в Украине и подобрать по размеру не возможно т.к они конусные и нестандартные ( одни подшипники 2000 гр без работы , искал 2мес , повезло что сразу коробку разобрали а не ездил главную пару перкосило и она начала есть корпус КПП ) , Цена обслуги на равне с Тойотой , Фольцем , Мерсом Ц класса ( 1800 гр оригинал торм диски , колодки перед 600 - 650 гр ориг , зад 400 - 450 ориг ( цены 2008 г у официалов ) ,в остальном вроде все нравилось :D
Во первых я давал ссылку на сайт после того как продал свою Черато с описсанием проблем кому было интересно тот читал , во вторых я даже подумать не мог что он вместо Октавии 1.8 Т 4х4 возьмет Чератку на Акп . , я надеюсь что хоть пробег не больше 80 тыс .