Відповідь: куплю для себя ти чого ? 1,4 також непоганий мотор, -да!!!! деколи нехватає потужності - проте тішить думка, що економний 5,4 л на трасі!!! 95 - 6 грн л Додано через 2 хвилини ціна якість !!!!! а гольф - рулєз!!!!
Відповідь: куплю для себя Якість + Надійність + Простота = Ціна! А фольцам тут рівних немає, от і цінуємо!
Відповідь: куплю для себя братишка живет во Львове и у того тоже фольц только кадди 2 2002 года 1,9 тди,бодрая ммашинка не смотря что будка за спиной
Відповідь: куплю для себя Так, машинка що треба - роботяга! Мені нові Кадді подобаються (пасажирський варіант), і для сім'ї, і для роботи, і для відпочинку! І взагалі, німецьку техніку я ще з дитинства поважаю! А як твої успіхи у пошуку авто?
Відповідь: куплю для себя єт точно,сегодня в газете ваш магазин видел тройку 92 года за 5900,есть много от 7000-8000
Відповідь: куплю для себя Все залежить від стану машини! Нормальний Г3 8-10 кілобаксів, а то й більше! Думай, дивися, щиро бажаю успіхів!
Відповідь: куплю для себя Мені вони також дуже подобаються. Одного разу бачив на базарі з білим шкіряним салоном. Машинка просто супер!!!!!
Відповідь: куплю для себя http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1936&highlight=%E0%E2%F2%EE%F0%E8%ED%EA%E8 і допиши там де ваш авториок.
Відповідь: куплю для себя в нас таких цін приблизно нема сама дешева тройка на ходу яка мені попадалася - то просили 6500 без капота, бампера, решітки і крил і ше невідомо шо там бракувало.