Куплю дзеркальний фотоапарат

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Bosh, 14 січ 2012.

1. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    У свому випадку - за ресурс затвора спокійний, оскільки більше 150-200 фоток він точно не зробив (якщо є якась можливість це перевірити - будь-ласка ). Причину думаю пояснив у першому дописі.

2. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Продам НІКОН Д 40 на 10м пікселів, саме тіло за 2500гр пробіг 30000кадрів (непрацюе вспишка лікується заміною лампи)

3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Є можливість, через спец прогу... Якщо Олег надумає - можу помогти!

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Олег наразі думає ))))) На даний момент зупинився на Canon і напевне на 1100D (мені, як початківцю нормально ), але ще незнаю чи брати з об'єктивом, чи голий. Можливо буду в Польщі, подивлюсь.

5. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Голу треба брати жінку, а фотоапарат Боді! )))
    Краще без обєктива... тоді більше можливостей для вибору, без переплати. Хоча КІТові обєктиви в комплекті з фотіком - дешеві, як борщ в Пузатій Хаті. )))

6. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    за що і йдеться, з часом назбираю грошей- куплю кращий об'єктив. Доречі, скільки коштує +/- нормальний об'єктив?

7. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Якщо новий брати, то нормальний - від 500 до 1200у.о., якщо хороший, то - 1500 - 2500у.о. ))

8. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Зайди в Медіамарк(польський супермаркет)класні ціни:yes:

• Подобається Подобається x 1
  9. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    особисто я маю canon 600d kit 2,апарат хороший,якість відмінна,можливість повертання екрану,маю 2 обєктива стандартний,ось можеш подивитись на його фото і чіткість http://www.onfoto.ru/review/Canon-EOS-600D/746.html,успіхів у покупці

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Фігасє, остання модель від кенона... так по ціні вона буде зовсім не дешевою, тим більше для початківця. Тут на 550D наскребти б ;)

11. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Почнем із того що не остання, і апарат якраз для початківця! Рівень у нього початковий. )))
    Єдине що ціна справді кусається!

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Дивно, не найшов я дзеркалаок для початківців від кенона, які були випущені пізніше за цю...

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Троха почитав тему і скажу наступне
    років 5 тому купував свій дзеркальний Кенон з професійним фотографом,
    так от що скажу в 3-х чи то 4-х супермаркетах перелопатили вже не пам'ятаю яку кількість дзеркалок (саме кенонів) і тільки один вже закривши очі купив.
    а запитаєте чому? та дуже просто - перевіряли кожен фотік рамкою
    ось почитайте http://www.videozona.ru/photo_tests/reviews/ChdDSLR/ChdDSLR_00.asp

14. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я напевне зроблю аналогічно! )))))))

15. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    но я б не сказав шо для початківців,таким фотоапаратом користуються більшості професійних фотографів,просто міняйть обєктив)))))

16. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    про це мови не було! )))
    Залежить від того, кого ти вважаєш професійним... не знаю жодного з таким апаратом!

17. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Поняття "професійно" лише значить "для роботи\професії", тобто заробляють цим гроші! І зовсім не означає "майстерно". Майстер тієї справи може і мильничкою шедевр створити. Так що тут, як не крути, а ми говоримо, саме, про початківців.
    Імхо, я за кенон і саме за 550д - не найновіший але і не старий. Від 600го нічим не відрізняється крім невеликого рестайлінгу, поворотного екрану і відео, хоча... яке там на зеркалці відео, і головне - дешевший.

18. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Надоїло із тобою сперечатись, просто скажу тобі, так увесь класний малюнок, який дає оптика 550Д, 600Д та інші камери з кроп-фактором успішно обрізають! Ось що я маю на увазі професіонально... це бачити світло, малюнок обєктива і розуміти, що якщо його обрізати - це не те.
    Бачу не дуже розумієш про що говориш... подивись кліпи вітчизняних і закордоних зірок, вони в основному зняті на фотоапарати... є виключення, але в основному - фотіки!!! :yes:

19. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Про світлосилу, якість, тобто про обєктиви мова тут не доречна, бо ціна на "професійні" захмарна. А от кітовими або не дуже дорогими, то саме то, що потрібно для навчання.

Що то за зйомка відео без зуму, автофокусу, і іншого, толку з того що деякі дозволяють експозицію міняти, інші (якщо обєктив дозволяє) фокусують, але... ці кліпи, про які мова, зняті на об"єктив, який в десятки разів дорожчий за боді.

20. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Насправді доречна, тому як є безліч цікавих мануальних обєктивів вартістю 100у.о., а то й менше і малюнок у них просто чудовий. А кроп це все просто ріже.
    Ну Олегу це наразі нідочого і тема не про те.
    І знову ж таки ти не правий. Я бачив зйомки не одного такого кліпу, робочий матеріал та якою технікою це було відзнято і т.д. Явно не в десятки! Повір.
    Не бачу сенсу продовжувати цю полеміку... відео без авто фокусу - повір чудове! Ну і без зуму також. На то є кран, рельси і т.д. в нюанси вдаватись не буду. Тема для мене вичерпана.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)