Ваш одноклубник? Хтось знає цю машину? http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_1893052.html Підскажіть де можуть продіагностувати компресор, і як перевірити чи він ше живий?)
взагалі-то це я компресор живий, позавчора він був знятий з машини, попереду заміна ремкомплекта після вскритія виявлено незначний баг на стінці улітки. Нащастя інтуїція підказала вчасно туда залізти ще пару тисяч і могло наробити біди. Словом, якщо тебе не цікавить "конструктор", то шукай іншу кору
А щодо "продіагностувати", можеш зробити це сам. Для цього просто треба сісти за руль і на відкритій дорозі давити газ в підлогу. На відсічці 3 передачі (це десь 140-150 км/год) треба дивитися на тиск у впускному колекторі.
Розбирав разом з MARTINI. Компресор жививий , потребує заміни сальників і апексів, це потрібно робити кожні 45 тис. км. щоб компресор залишався живий. Продіагностувати легко, якщо буде цікавити при зустрічі і огляді машини все розкажем і покажем. Взагальному машина незапущена, але як і кожна куплена Коррадо потребує вкладень, якщо попаде в хороші руки буде добре ) , я після купівлі своєї вклав в неї вже десь біля 3000 у.о(зараз машина повністю перефарбовується, обробляється від корозії і повертається до оригінально вигляду) і ніразу не жалів про то ). Кузовні запчастини яких в мене не було (оригінальну решітку, оптику, бровку, всю передню оптику, новий бампер) визбирував з рік часу, їх важко знайти.
не вкурсі, краще розпитати господаря, а коли буде йтися про купівлю, то раджу давати машину на діагностику туда, де є толковий кузовщик, який розкаже тобі, що з кузовом, наскільки сильно він був товчений, наскільки зараз деформований. Зовсім не зайвим також буде геометрію перевірити
Шукаю кору VR6, в крайньому випадку 2,0 атмосферник + ше 1 крайній випадок, якщо Тополь свою продасть)) ну і бажано адекватні гроші Авто.ріа юзаю щодня, там нема підходящих та й далеко знаходяться. Можливо хтось із знайомих продає.
є одна G60, зараз пригнаний донор і іде процес повної реставрації. Власник каже що доробить і буде продавати, а ще можна запитати чи продасть в такому стані як є. Реставрує її як для себе, гарно. Знаю бо і мені він перешкурював кузо і повертав місцями рідні форми.