куплю коррадо

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем gts, 6 жов 2009.

1. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    привіт. не там питаєш. ось профільний сайт www.corrado.su
    на все, саме головне кузов, все інше робиться при наявності бажання і $$$
    1.8 PG з нагнітачем, як правило мертвим або заміненим на Iton
    2.0 9A 16V - двіжок шустрий, проте допотопний і проблемний механічний вприск, в мене такий був, правда машина з німчури, я був першим власником, проблем в принципі з ним не мав.
    2,0 ABF - в принципі той самий 9А, але з надійнішим вприском. Рідкість на Коррадо.
    2,8 2,9 VR6 - якщо не вбиті, то самольоти, правда трохи затяжкі в порівнянні з іншими.
    Хороші варіанти не продаються як правило, а якщо і продаються то за нормальні гроші. Особисто я свою задарма не продавав.
    Рекомендую добре подумати чи потрібна тобі така машина! Гроші і увагу любить вона ще більше ніж жінки, повір мені як бувшому коррадоводу.
    Удачі в пошуках.

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Все правда, крім АБФ. Вони штатно на Коррадо не встановлювалися.

Бувають ще
    2E - простий 2-літровий мотор 115 коників. Найслабший і найнадійніший двигун в лінійці
    KR - 1.8 16V 139 коней

Перед покупкою дійсно треба добряче подумати. Якщо навіть тобі буде здаватися що маєш запас бабла, ця машина висмокче його з тебе дуже швидко :) Це гарантую на 99% , бо хорошу кору ніхто не продає, хорошою її доведеться робити тобі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    точно, мальоха перепутав, мав на увазі 2Е а написав АБФ
    І ще раджу врахувати що кузов в Коррадо унікальний, мається на увазі що від гольфів пасатів і т.д. кузовні деталі непідходять, онлі Коррадо і тільки задорого! Все ж таки якщо ти купиш Коррадо і вкладеш в нього певну суму дєнєх ти їх ніколи невідібєш!!! І ще, Коррада повинна бути як мінімум другою а краще третьою машиною в твоєму гаражі, тобто машиною вихідного дня, для душі так сказать. Без поджопнєга буде трудно. Хоча Корра в мене була єдиною машиною, і в мене вона їздила а не на сервісах стояла, але це тільки тому що я її сам з німців гнав.

4. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Vova$, MARTINI дякую за інформацію і поради! Дійсно задоволення не з дешевих... але це ж Коррадо, вигляд просто супер!:) А за все треба платити)) Все ж таки буду шукати VR6. До речі машина буде купуватись не в Україні... Вже придивився одину кору. 93 рік, 160000км, VR6. на фотках виглядає непогано,і здається всьо сток. але то треба їхати дивитись.

5. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    а-а-а-а-а-а рестайл, рекари, занижена, поворотніки в бампері (америкос) - БОМБА :bomb::bomb: Аж слюні потекли!!!
    То в Станіславі буде +1 Кора?
    ручка КПП несток
    під документи?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    тачка бомба
    а ше омивачі фар, і руль правильний! :)

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Напевне ні! Я так розумію, що вона і буде купуватись в "америкосів", там де проживає автор - Edmonton

8. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    точніше в Канаді)

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    так він би з цього і починав :D
    це в корені все міняє :)
    Удачі в покупці!!!

10. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Вибачаюсь, треба було зразу сказати за канаду:hi: Хоча питання вбитості машини спільне! дуже важко найти нормальний стан любої машини, дороги тут хороші не всюди а про зими я краще промовчу... Той хто продає цю машину хоче 6500. як на мене це забагато. за такі гроші можна взяти БМВ 325 2001р(тільки не копайте, це просто порівняння :) ). Хоча звісно коррадо це історія)) Є і інші варіанти, правда G60, які можна взяти за 3000-4000. але як писав вище - хочу VR6. Дякую за побажання, також надіюсь на удачу!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)