Куплю тюнінговані фари до Б3

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем nazaropel, 26 жов 2010.

1. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    AndrewBest
    Вопшем ти вирішив зупинитись на колхоз ксеноні за який тебе будуть клясти 99% водіїв які будуть рухатись по зустрічній полосі....
    Р.С.ти ще в протитуманки незабудь поставити ксенон

2. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Вже їжджу з ними більш як 2 місяці. Відрегульовано нормально, навіть візуально видно що пучок розсіюється так шо на зустрічну світить до лобового скла, на тротуар правий іде птічкою вверх, ніхто ніразу мені не блимав, сам дивився як то буде з іншої авто навпроти, все супер. А вот як же включити дальні ...
    Колхоз тоді коли колхознікі встановлюють.

3. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    AndrewBest
    колхоз це коли ксенони вставлені в штатні фари ще й напевно не з гладкою і прозорою поверхнею +нема лінзи ,омивача і коректора...і чому в багатьох державах за ксенон в непристосованій оптиці і за відсутність омивача фар вас "виграють" на кругленьку суму ?
    кілька ссилок для ознайомлення:
    http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=73512&SECTION_ID=2158
    http://www.drive2.ru/users/atas27/blog/4062246863888227153/

4. AndrewBest

AndrewBest Active Member

То все шо ви написали не колхоз а опції, хто хоче з... хто хоче без...
    Якшо в машні виробником не перебачено омивач фар то в дупі я мав єврозакони.
    А спираючись на сайти, в мене ксенон світить як заводській ! УРА! :)

5. tifosi

tifosi Active Member

1.8 RP CL`ka.=> GLT) ЦЗ, ЭСП, Эл. зеркала, Hella разделенка + ксенон, Hella Trezer и много др.
    превратили тему во флуд. Речь шла вобще о линзах с биксеноном в штатные фары.
    А именно реализация этой идеи!

6. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Так отож а дехто каже шо то колхоз! :D

7. tifosi

tifosi Active Member

1.8 RP CL`ka.=> GLT) ЦЗ, ЭСП, Эл. зеркала, Hella разделенка + ксенон, Hella Trezer и много др.
    100% колхоз, но очень качественный, никого не слепит, доказано!:D

8. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    хочеш робити якісне ксенонове світло - зробито то правильно, а саме, ксенон повинен стояти в лінзованій оптиці (хоча б). І які б дорогі ксенонві комплекти ви не колхозили в фари призначені для галогену, як би той колхоз ви б не настроювали - закони оптики цим ви не змінете. Чи ви думаєте, що ті інженери які придумали отой ксенон повні ідіоти і про оптику навіть не чули, а технічні вимоги для встановлення ксенонового світла після 3-денного запою придумували??????

П.С. Їжджу ночами дуже часто і зразу відрізняю правильний ксенон від ксенону в галогенній оптиці. І сліпить отой чудо-колгосп-ксенон нехило - після зустрічі 5-6 машин, особливо в дощ, з тим колгоспом так і хочеться догнати і морду натовкти за наплювательське ставлення до інших учасників дорожнього руху.
    П.П.С. Нікого не хотів образити, але давайте хоча б інколи думати не тільки про себе, але і за інших водіїв які їздять тими ж дорогами що й ми!

9. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Хочеш сказати шо тебе всі світять у кого стоять ксенонові лампи у звичайних фарах?

10. tifosi

tifosi Active Member

Повнистю с тобой згоден.
    НО, я уверен, что добрая половина ксенонщиков на ТАЗАХ даже фары не настраивала, после установки ксенона.
    Я видел б3 пассаты с ксеноном в штатных фарах, оптика новая, ИМХО не слепил!!!

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Був колись в мене такий Пасік В3 з такими фарами HELLA. Хотів залишити, але невстиг, авто було продане.

Світили супер, а-ля BMW! Це тюнінгова оптика для В3

Останнє редагування: 11 лис 2010
  12. tifosi

tifosi Active Member

у меня такие сейчас установелны + ксенон. Свет действительно отличный.

13. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    дорогі такі фари ?? ...тяжко знайти?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)