Купую джетту 2 кузов б/н прошу поради!!

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Forester0645, 23 бер 2013.

1. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А може є якийсь варіант, ну типу оформлення акту купівлі-продажу, або щось того роду, щоб потім не було таких випадків, як "розподіл майна власника між його спадкоємцями" або "конфіскація, чи арешт майна за борги перед державними установами"?

2. Shoni

Shoni Новачок

VW Jetta2 1.8 1988р
    Я власник такого авто.Рюансів досить багато існує.Писати дуже довго краще по телефону пояснити.По-перше: чи продавець є власником авто.Це головне.Якщо ні, то це для покупця-халепа.Даішники не раз нагадували що я машину не продам.Продам якщо захочу але людина на себе її ніколи не оформить.Ось в чому суть.Це-вічна машина.Товчеш а потім з Польші приганяєш такого ж кольору вирізаешь панель а свою вварюєш а стару по залишкам продаеш на з/ч.Але не дуже багато їх і залишилося за бугром.

3. WANTED

WANTED Місцевий

Так панель якщо вирізати і переварити це ж замітно буде і не по закону.

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а не простіше просто зішліфувати на пригнаній тачці VIN-и?

5. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ні. Не простіше. Це зумисне знищення номерів. І карається згідно Кримінального Кодексу.

Не пишіть глупот і не слухайте дурацких порад.

Якщо є машина на укр.номерах, зареєстрована, але вже труп, то можна пригнати з Польщі таку ж машинку в гарному стані, і зробити вже з неї б/н. Але це треба робити на оф.сервісі і брати всі довідки і виготовляти сертифікат про заміну кузова. І тоді маєш реально вічну машину.

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    не розумію в якому місці ризик. є документи на авто такогото кольору, приганяєм без розмитнення таку ж. старе авто на зч, а кузов порізати і на металолом.
    їздимо на новій тачці на тих ж документах.
    де можуть виникнути труднощі???

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Я про цей допис.

8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Автору теми :
    Машина - це майно, отже, можлива передача майнових прав. Сходи до нотаріуса на консультацію. Може можна якось це все нотаріально оформити.

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    можна для цього є дарча, що немає права оскаржуватись

10. Forester0645

Forester0645 Початківець

VOLKSWAGEN JETTA
    Мабуть ваша порада найбільш доречніша, дякую). Завтра звернусь до нотаріуса

11. Forester0645

Forester0645 Початківець

VOLKSWAGEN JETTA
    Але мене цікавить ще одне: Чи має право власник такого автомобіля передавати у право керування іншій особі і якщо так то що для цього потрібно?

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    по нашому законодавству достатньо передати техпаспорт і все

13. WANTED

WANTED Місцевий

Воно то так, але я от ніяк не розумію (тому як і більшість зробив безтолкову і непотрібну довіреність), а як потім можна довести, що ти не вкрав того самого техпаспорту, який, наприклад, міг випадково бути в авто на момент угону, за словами власника.

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а для чого доводити? якщо авто не в угоні, то й техпаспорт в тебе цілком на законних підставах. а тільки но машина в угоні, то будь в тебе хоч 3 техпаспорта(образно) тебе затримають разом з авто. інше діло що якщо власник якийсь ну зовсім неопорядний і заявить простотак про угон)). як на мене це цілком класна і демократична норма. цивілки тепер всі типу на будь-якого водія. я наприклад преспокійно можу віддати ключі і техпаспорт другу\родичу щоб він зїздив без мене куди треба і коли треба непарячись ні про які довіреності

ну а генералка означає значно більше - ти можеш від імені власника продати авто і гроші використати як хочеш(на то й виписується довіреність).

15. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Цілком згідний! Ніколи в житті небуду нічого брати по довіреності, вже недавно попікся на свому гольфі. Змушений був негайно ставити авто на себе, господар сказав, що другої недасть.

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    неправда, тому що коли ти придбав таке авто ,неоформив його на себе і катаєшся,тоді
    1)проблемно зробити нормальну страхівку
    2)якщо хтось пошкодить твоє авто ти незможеш без власника отримати відшкодування,а життя непередбачуване

17. WANTED

WANTED Місцевий

Тобто якщо навіть є довіреність, то в разі пошкодження авто, чи то ДТП, важко отримати компенсацію?
    І про яку страхівку йде мова? Якщо каско, то до таких авто воно відношення не має, бо ще не чув, щоб на 25 річні машини брали повний полісс))))

18. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    суть така що "купивши" авто по довіреності ви не є його власником, ви можете тільки продати це авто.

19. Любчик

Любчик Початківець

Jetta 2
    я продаю джетту 2
    за 4000
    звертайся

20. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    так ,але за відсутності довіреності ви стикнетесь з:

1)проблемно зробити нормальну страхівку
    2)якщо хтось пошкодить твоє авто ти незможеш без власника отримати відшкодування,а життя непередбачуване

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)