Купую джетту 2 кузов б/н прошу поради!!

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Forester0645, 23 бер 2013.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    та я взагалі проти всіс цих схем купівлі. я тільки за переоформлення. а передачу техпаспорту вважаю мега зручністю якщо мені треба просто тимчасово дати комусь проїхатись

2. Shoni

Shoni Новачок

VW Jetta2 1.8 1988р
    Заказував панель таку з Німеччини.І в документах вказано, що заміна панелі відбувалася кустарним методом, а не на сервісі.На сервісі я тільки оплатив нібито використаний дріт на сварку.Але зараз такий варіант не пройде.Мені ще пощастило.Встиг.

3. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Літом виписали страховку, ніякого доручення не давав (хоча воно є). Це про обов*язкове страхування пишу. Про каско не знаю

4. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ти виписував страхівку на себе чи на власника авто по техпаспорту?.Якщо на власника то страхівка діятиме,але не дай Боже щось станетися, без нього ти не зможеш отримати відшкодування, а якщо ти виписував на себе то мав сказати що є доручення на тебе, в іншому випадку на тебе не мають права виписати поліс.Якщо є доручення то питань з відшкодуванням немає жодних ,оскільки ви являєтесь документально засвідченим представником власника авто,котрий згідно доручення дає можливість вам розпоряджатись дорученим майном згідно договору доручення

5. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    яким боком відноситься моя цивілка до процедури відшкодування мені збитків в разі ДТП не по моїй вині? Адже відшкодування проводить страхова компанія винуватця ДТП, чи я щось путаю?

6. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Наскільки я розумію, то ви не зможете вимагати відшкодування, а тільки власник ТЗ, або той хто має доручення.

Останнє редагування: 26 бер 2013
  7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    відшкодування по страховому випадку може отримати лише власник автотранспорту.

8. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    страхівку виписали на мене, а не на власника авто. Про доручення страховик і не згадував)

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    тоді агент котрий тобі поліс виписував просто лопух,або недокінця освідчена в цих питаннях створіння, оскільки є надцять компаній, котрі в твому випадку за відсутності доручення на момент укладення, полісу просто відмовлять у виплаті за ДТП котре хтось не дай Боже створив ,а стосовно відшкодування holubets відповів дуже правильно двома дописами вище,але пропоную кого цікавить такого роду питання задавати їх у відповідній темі,щоб не засмічувати дану і я спробую відповісти на усі питання

Останнє редагування: 26 бер 2013
  10. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    в жовтні мене на попередній машині догнали в задницю, я мав генералку і цивілка була виписана на мене. так от в страховій винуватця подивились в мою генералку, де був пункт, що я маю право у випадку ДТП подавати заяву на відшкодування і отримувати відшкодування. і от чудо-минулого місяця отримав нарешті кошти, хоча машини тої вже немає давно)))

11. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Зробыты страховку- не проблема. Але якщо вас гупнуть то по страховц1 в1дшкодування отримуе ЛИШЕ власнык, х1бащо маэте ГЕНЕРАЛЬНЕ доручення.

Э 1нша, б1льш вагома, проблема. Вы не власнык даного авто, 1 буты ным не можете, генеральне доручення НЕ Э правом власност1. Якщо господар не виплатить кредит, штраф у да1, квартплату або ще як1сь поборы 1 на його майно накладуть арешт, то будете мати купу клопоту. Машину подадуть у розшук, а вы про це нав1ть знати не будете. Зупинять Вас да1шныкы, выклычуть выконавчу службу 1 конф1скують авто.

Щодо "пригнати донора" 1 перекрутити номера. Якщо р1к выпуску на шибах, та 1нших деталях не буде сп1впадаты з техпаспортом, або , ще л1пше, номер двигуна не сп1впадатиме з техпаспортом, то також можна нажити соб1 клопоту.

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а що в нас БУ шиби ставити не можна????))))
    #мотора в техпаспорті вже не вказують?
    он в тебе мотор мабуть не рідний і нічо?

а для зовсім переляканих - а хто заважає притягнути донора тогож року???

13. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    ставити можна, але це Вы будете доводити вже не надороз1 а в каб1нет1 сл1дчому у обласному в1тд1л1 дай.

Так, в техпаспот1, ХОЧ 1 НЕ ЗАВЖДИ (може бути пом1тка "знищений короз1эю"), пише номер двигуна 1, непов1рите, його наявн1сть нин1 э обов"язковою для реэстрац11 авто, в багатьох областях його треба не просто на пап1рц1 написати, а показати на мотор1. 1 н1кого не ц1кавить що в 4-л1трово1 БМВ, наприклад в1н так запханий за випускн1 колектора, що мотор треба п1в дня розбирати.

Коли я соб1 ставив мотор, я знав ск1льки буду кашляти да1шникам якщо т1 пол1зуть п1д капот 1 кому дзвонити, щоб сума була адэкватною

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в мене в ТП немає навіть згадки про номер двигуна

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Він є в базі ДАЙ і МРЕВ, і без нього машину ні не поставлять ані не знімуть з обліку - у них є інструкція про номерні агрегати авто, ну і двигун в тому списку. Правда за певну суму можна то все владнати, але то все залежить від конкретного МРЕВ і гаків, ні і самої суми. Змінити номер двигуна в них в базі, згідно тієї ж інструкції, потрібно представити новий номер (розмитненого!, читай офіційно купленого) двигуна, і заплатити за заявку на зміну номерного агрегата, якісь там пару копійок, звичайно, що без підмазування навіть тут є свої нюанси.

16. Forester0645

Forester0645 Початківець

VOLKSWAGEN JETTA
    Шановні форумчани ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за поради коментарі і т.д.!!!
    Зважив всі плюси і мінуси і побачив що мінусів все ж таки більше.
    Мабуть треба злити ту затію з цією джеткою і шукати далі...

17. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    +1 підтримую правильний вибір

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)