Хочу покататися в екстремальних умовах і навчитися їх уникати- заноси, розвороти і т.д. Шукаю де є така можливість у Львові. Найшов одну школу, але там ціна біля 5000 і більше за 8 годин. Можливо хтось знає альтернативи ? Дякую. ps. своєї машини немає
я думаю, що дешевше не буде, хіба що на Вашій машині..... Нема дураків, котрі дадуть авто на розтєрзаніє за копійки.
Почитати теорію. З першим снігом на арену-львів і тренуватися самостійно. Якщо навчитись машину вводити в занос і контролювати його, тоді само собою і навчишся його уникати. Якщо своєї машини немає, то не розумію нашо такі вміння?
Всі новачки, хочуть навчитися "чогось більшого" ніж просто водінню, і наївно думають, що то їм допоможе краще контролювати ситуацію та інших дебілів на дорозі. ІМХО, йди на курси, покатайся донесхочу на практичних заняттях по всьому Львову(а не лише по обїзній) і буде тобі щастя і адреналін. З.І про адреналін... Мій пергий день водіння на курсах: я ніколи не водив машину, скажу більше не лише машину а взагалі нчого що має двигун. Так от. Настуаного дня у мого інструктора доньки мало бути свято - якийсь ювілей, чи то заручини чи то ще якась херня, от він мені сказав замість 2х годин ми з тобою покатаємся 4-5 бо "у мене часу нема" - і .... по всіх базарах, закупитися на ювілей... А я крім того щоб вчепитися в кермо мертвою хваткою навіть не підозрвав що у мене є вікно де можна бачити навколишній світ, та ще й передачі перемикати тре... перемикати? ага, якось... А на дворі лютий місяць, сніг, хай йому грець, ше лежить, тане помаленьку, і лежить собі, курча, не на тротуарі, де йому б краще лежалось, а на дорозі... Ну, ми побували майже на всіх вузеньких вуличках у Львові де то можна було, бо як виявилось базарів замало, бо там, бач, вафлі продаються найкращі ось в цій пекарні де ось ті 2км машин в корку нам тре подолати... а вогирки на закуску жінка сказала взяти в куми яка живе десь на Пекарській... а спідницю для доньки тре забрати з покрою і завести до швачки яка десь в районі Замарстинівської... Коротше, то я лише згрубша описав свій перший день і ті 4 год 38 хв і 55 сек за кермом. Чи не екстрім? Зауважу, що знаки, розмітку на дорозі я почав бачити десь на 4й день практичних занять
якщо, я не помиляюсь, то у Львові, тільки одна автошкола рекламує себе, накшталт "екстримальне водіння", це школа Rega. Але відгуків реальних за них не чув. враховуючи витрати та ризики, ну і +заробіток якийсь, то адекватна ціна.
Кілька років тому шукали щось подбіне на подарунок (типу сертифікату) другові, то всі пропозиції були тільки на власному авто, тобто ти приїжджаєш на свому авто і тебе вчать їздити в екстремальних умовах на ньому. Ну і з іншої сторони, в тому є сенс, так як кожна машина веде себе по різному в різних ситуаціях, і якщо ти навчишся це робити на одній, то на іншій без повторного самостійного чи ні тренування таке не вийде зробити зразу (тому і сенсу не має іти на такі курси не на своїй машині). ІМХО
Саме так! Тільки школа Реги вчить екстремального водіння у Львові! Якщо хочеш відгуків - можу написати багато Хлопці профі в своїй справі за що їм ріспект і уважуха!!! Хоча найбільше результат залежить від учнів...чи олень чи ні. Бо якщо олень, то навіть Рега не навчить. Але рекомендую дійсно, бо хлопаки молодці і знають свою роботу.
Оце от екстремальне водіння http://my.mail.ru/corp/auto/video/news/2252.html Мені дивно як той воділа там нічого не побив
Може парктронік мав і як тільки свистить зразу стоп. На прикол не подібно... видно що не відчуває в габаритів машини і не орієнтується в радіусі розвороту
прикольне відео )) якщо то не награно - то за кермом напевно водій 80+ що для його віку і так непогане орієнтування ))
на гонки что ли собрался? или в каскадеры? зачем вообще нужно экстремальное вождение в повседневной жизни?