Відповідь: Курси екстремального водіння Спасибі! Будем сподіватись що це нам або не знадобиться або поможе!
Відповідь: Курси екстремального водіння Переглянув кіно про контраварійне водіння. Ржав довго. Кіно складається здебільшого з пантів, непотрібних нікому. Найбільше сподобалося, як тьотка на Волзі вчить всіх життю (цитую): Дарагіє таваріщі женщіни! (йо) ... если у вас посреди дороги стал автамабиль, нужно потрогать (!) высоковольтные провода - от не розумію, чому мацати треба саме там, разом з тим уявляю блондинку з чорними від бруду руками, яку ударом струму відкидає с-під капоту на десяток метрів... ... Если не помогло указанное выше - значит (!) у ва перегрелся (!!!) бензонасос, если вы это потвердите - можете вызывать техничку - я просто балдію з жіночої логіки 1. Чому саме він! 2. Чому перегрівся! 3. Як в дорозі можна визначити де він є? 4. Як можна визначити, що він перегрівся? 5. Що робити, якщо в машині 2 бензонасоси (інжектор)? 6. Нахрена його мацати! 7. Для чого здалася технічка, якшо навіть все так, як каже тьотка, і можна почекати, поки він вистигне?! писав би ще, але руки болять...
Відповідь: Курси екстремального водіння кароче шоб всі запамятали - якшо машина стала то перегрівся бензонасос або порвались високовольтні дроти - інших причин бути не може!
Відповідь: Курси екстремального водіння повний звіздєц коли в мене відмовили тормоза (про причину я так і до сих під не здогадуюся) то це був бензонасос з довбаними високовольтними проводами. А я так довго голову ламаю :mrgreen:
Відповідь: Курси екстремального водіння та ну ше може бензік закінчитися може колесо відлетіти і вопшем можна знайти багато проблем через які машина стає! :grin: