О, то ти може також в розвідці працюєш? А якщо серйозно, вже третій рік шукаю такі штуки, але ще ніде не знайшов. Та зимою трохи бережу свого пасата, тому поки не довелося серйозно десь застрягати. Але як людина запаслива та далекоглядна, також вважаю, що це діло має бути в багажнику. Лиш нормальні купити немає де
Ці ланці що в мене підходять тільки на 13-14". Думав натягнути на 15", замалі. Зараз кинув в багажник, всяке буває можна і підкласти. А так зимою в багажнику стандартний набір: саперна лопатка, ланці і пакет("Арсен") піску. Пісок частіше виручав, ланці дуже рідко, а лопаткою вже пару зим не користувався.
ще кинь в багажник рулон сміттєвих пакетів. в найбільшу скруту - наповнюєш грунтом, піском чи будь-чим, що під ногами і кидаєш під колеса. вуаля
Цікаво! А в мене в багажному "бардачку" завжди саперка, два мішки з написом "Епіцентр" і відморожувач до шиб (-58С). Не лахати! Саперка чекова - з німецької армії, виручала купу разів і на піску, і на снігу. Мішок (не поліетиленовий) підкладала під колеса і виїжджала зі снігу. Причому, підкладати треба написом "Епіцентр" до снігу (леду) - краща причіпність )) А відморожувач врятував раз на льоду. Попшикала ним лід перед колесом, він розтанув, а ми з моїм хлопцем зубами вхопилися за дорогу і вигреблися.
ну а в мене каністра 10ва бензи в багажнику катається, каністра з водою, насос, знак ав. зупинки, ящик інструменту і ящик запчастин - бо надійність мого автомобіля залишає бажати кращого а стосовно лопати і мішків - дуже правильний вибір. Хоч, звісно, краще їздити по розчищеному асвальту п.с. йду шукати, шо то за "відморожувач"
То така рідина до шиб - попшикав, 10 сек і на шибах ніякого льоду. Бо я не люблю шиби драпати. Думаю, їм також це не подобається. Але, як була критична ситуація, то довелося пшикати не шиби, а дорогу. Головне - що помогло
випадково побачив, а за якість не скажу, мабуть китай http://www.torg.ua/items/ivano-frankovsk_avtozapchasti_i_aksessuary_lantsyug_zimovij_kn-50_43889069
у меня такие . при случае выручить могут . но при заезде зимой на центр одну порвал еще внизу, вторую возле подьемника
Дуже дякую, колеги! Приємно, що пропонуєте допомогу і даєте цінні поради. У себе (зовсім випадково) знайшла якісь такі ланцюги. Залишилося приміряти на колеса, бо боюся, що то на 13-14". А може на з"їзд візьму? Там і приміряємо...
Ага! А я на з"їзд саперку візьму, щоби більше снігу під колеса накидати ПиСи. Соррі, перше в мене усмішки словами були записані, а тепер взагалі відсутні. Так що буду найсерйозніший юзер на форумі )))