Ланцюги на колеса

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Чортопхай, 11 січ 2012.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    О, то ти може також в розвідці працюєш? А якщо серйозно, вже третій рік шукаю такі штуки, але ще ніде не знайшов. Та зимою трохи бережу свого пасата, тому поки не довелося серйозно десь застрягати. Але як людина запаслива та далекоглядна, також вважаю, що це діло має бути в багажнику. Лиш нормальні купити немає де

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А хто ще там служить? ;)

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Ці ланці що в мене підходять тільки на 13-14". Думав натягнути на 15", замалі. Зараз кинув в багажник, всяке буває можна і підкласти. А так зимою в багажнику стандартний набір: саперна лопатка, ланці і пакет("Арсен") піску. Пісок частіше виручав, ланці дуже рідко, а лопаткою вже пару зим не користувався.

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

ще кинь в багажник рулон сміттєвих пакетів. в найбільшу скруту - наповнюєш грунтом, піском чи будь-чим, що під ногами і кидаєш під колеса. вуаля :yes:

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Цікаво!
    А в мене в багажному "бардачку" завжди саперка, два мішки з написом "Епіцентр" і відморожувач до шиб (-58С). Не лахати!

Саперка чекова - з німецької армії, виручала купу разів і на піску, і на снігу.
    Мішок (не поліетиленовий) підкладала під колеса і виїжджала зі снігу. Причому, підкладати треба написом "Епіцентр" до снігу (леду) - краща причіпність :haha:))
    А відморожувач врятував раз на льоду. Попшикала ним лід перед колесом, він розтанув, а ми з моїм хлопцем зубами вхопилися за дорогу і вигреблися.

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ну а в мене каністра 10ва бензи в багажнику катається, каністра з водою, насос, знак ав. зупинки, ящик інструменту і ящик запчастин - бо надійність мого автомобіля залишає бажати кращого :)

а стосовно лопати і мішків - дуже правильний вибір. Хоч, звісно, краще їздити по розчищеному асвальту

п.с. йду шукати, шо то за "відморожувач" :)

Останнє редагування: 16 січ 2012
  7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    То така рідина до шиб - попшикав, 10 сек і на шибах ніякого льоду. Бо я не люблю шиби драпати. Думаю, їм також це не подобається. Але, як була критична ситуація, то довелося пшикати не шиби, а дорогу. Головне - що помогло :)

8. dedmazay23

dedmazay23 Active Member

VW Bora
  9. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    у меня такие . при случае выручить могут . но при заезде зимой на центр одну порвал еще внизу, вторую возле подьемника

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дуже дякую, колеги! Приємно, що пропонуєте допомогу і даєте цінні поради.
    У себе (зовсім випадково) знайшла якісь такі ланцюги. Залишилося приміряти на колеса, бо боюся, що то на 13-14". А може на з"їзд візьму? Там і приміряємо... :)

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Сьогодні на ланцюгах, забув фотик взяти до лісу

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Круто! Уявила собі 1300 кеме на такому ролс-ройсі :)

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Оба! То вісь від мого запорожця?

14. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Так-так!!!

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Дасиш проїхатись?

16. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Вот...Вот...
    В темі про зїзд якраз шукають хто б оффроуд забацав :D:D:D

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ага! А я на з"їзд саперку візьму, щоби більше снігу під колеса накидати :)))

ПиСи. Соррі, перше в мене усмішки словами були записані, а тепер взагалі відсутні. Так що буду найсерйозніший юзер на форумі )))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)