Продаю нові ліфт-комплекти для VW T4. Комплекти розроблені та виготовлені німецьким бюро seikel спеціально для позадорожніх умов використання та використання на поганих і дуже поганих дорогах. Завдяки встановленню комплекту автомобіль отримує стійкість на поганих дорогах, витривалість підвіски на ямах а також машина стає більш прохідною, кліренс виростає на 35 мм. Розрахунковий ресурс комплекту-понад 70 00 км. Вартість комплекту для передньопривідної машини - 10500 грн. У комплект входять пружини, амортизатори, втулки, прокладки та установочні з'єднання. сайт виробника http://www.seikel.de/de/startseite/ Доставка 7 днів від замовлення. Тел О5О ЧЗО ЧЧ 1О
Мабуть хотів сказати, не китайська? До речі, це ціна, за якою комплект продається в ЄС. А цікаво, скільки "по-українськи" повинні коштувати німецький комплект нових пружин і амортизаторів на 2-тонну машину з річною гарантією?
Я мав на думці не те, що ціна не відповідає якості, а те, що купівельна спроможність Нашого Народу - Бажає кращого. От і все.
Чоловіче, ти мабуть давно в Києві не був Насправді, щоби переночувати на вершині якоїсь з миловидних карпатських гір у своїй машині люди часто платять набагато більші бюджети. Також потенційними клієнтами можуть бути усі, хто возить людей чи вантажі поганими дорогами, постійно платити за заміну підвіски і купувати кожного разу запчастини мабуть буде дорожче. Я вже не кажу про затримки, нерви, дтп ітд ітп через поломки. Надійність завжди коштує грошей.
Якщо тиждень тому це давно, то мабуть. Не рівняйте Київ і Львів. . Якщо у Києві кожен 100 може собі таке дозволити, то у Львові кожен 1000-й . ІМХО Згідний з Тобою на всі 100%. Але не всім то докажеш.
Орест! Якщо у Львові за місяць куплять хоча б три комплекти - готовий поспорити на напиток у межах 800 грн
Та я сам в це мало вірю. Розмістив, щоби наступні покоління знали, що був такий клуб, єдиний в країні, де можна вільно було купити запчастини від постачальника лідерів Дакару До речі, я не перебільшую, seikel це розробники дакарівського Фольксвагена.
[OFF]А чи хтось чув вартість такого стокового девайсу на Субару Форестер? Так от - у того Форестера вони ще дорожчі, ніг представлені в тій темі фольксовські. Знайомий міняв дві задні стойки (Форестера, котрий не являється останньою моделею) в комплекті, у Львові на Липинського, і заплатив з урахуванням заміни майже 16 чи 15000,00 грн., приблизно в 2010р. І ще чув, що такі б/ушні коштують 800у.е. І він не один такий.!!!!!!! Тому спорити на 100 у.о. про платоспроможність, думаю, що недоцільно.[/OFF]