Лиє масло із щупа, що робити, підкажіть....

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Terrae Filius, 30 гру 2008.

1. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    60 грн заплатив за "маслоотдилитель" цей бочоночок, що іде від піддона, взаді за мотором. А решту робив, чистив усе сам. Не зрозумів Polа, за що тут 100 баксів платити? Проблема осталась невирішеною.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На Г2 тупо висить бочонок а на Г3 сепаратор прикручений до двигла наглухо ы конструкцыя дещо ынша тому в даному випадку вважаю недоцыльним рывняти Г2 з Г3 моторами

3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    до гольфа 3 сам маслоотділітель 75 євро коштує

Хто вже вирішив свою проблему? може і майстра порадите?

Останнє редагування модератором: 21 січ 2009
  4. Yur

Yur Місцевий

Вже ж прозвучала відповідь. Що там ще чекати. Масло витікає через щуп через те що забита (замерзша) вентиляція картера!!!! Проексперементував сам, зняв шланг вентиляції картера, заглушив його і завів мотор. Через декілька секунд, може хвилина часу і масло потекло через щуп!!! Поставив шланг назад до фільтра і все ок. Нічого не тече, так як вентиляцію я чистив ще в кінці листопада

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Yur, або ти шось не зрозумів або лижі не їдуть.
    так а масло отделитель і є системою вентиляції картера. просто на деяких моторах вентиляція картера має вивід в верхній частині мотора, а в деяких тільки внизу, от тут то і грає велику роль той маслоотделитель. саме з нього йде шланг вентиляції картера.

хто скаже що маслоотделитель належить до системи вприску або до вихлопної системи то хай плюне мені в вихлопну.

6. Yur

Yur Місцевий

Так я знаю це, от і там саме частіше назбирується всякої дряні, особливо в мене було забито чимось непонятним та ще й з водою. Але я щистив вентиляцію ще до морозів, і заодно замінив не новий масловідділювач. То з переливом через щуп проблем в мене не було.
    Все я добре зрозумів.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)