Прошу порадити які купити літні шини, в кого які стоять і які відгуки. З якого інтернет магазину краще замовляти, може посиланнями поділиться)) Сразу скажу що це на мінівен Сітроєн Джампі, щоб не виникало питань про стиль їзди і т.д.
Вже не раз писав про свої Kormoran Gamma b2. Купив того літа, по 50$ колесо в 17 розмірі, нові 2015 року Чеського виробництва. Тримає супер, на воді - супер. М"яка. Я задоволений повністю. Рекомендую. Але це для любителів напрявленого протектору. Я не люблю асиметрики всякі.
Та от літо відкатав. Тисяч 10 може. Задоволений як слон. Замовляв на зеленій, там де "рено-сервіс" на другому поверсі є магазин. Там хороші ціни.
Дякую за поради, обов*язково подивлюся корморана. Що думаєте про FULDA EcoControl, теж кажуть непогана резина і в одному ціновому діапазоні з кормораном?
1. Фулда твердіша. 2. Фулда має асиметричний проектор - я не люблю. Тіки направлений протектор! На воді краще йде в рази. 3. Відповідно не гарна)
Fulda Eco Control зара подивився і прочитав про них, так доволі непогані шини. Ось тут vashi-shiny.com.ua/catalogue/goods/ecocontrol/ вони стоять блізько 750 грн. за штуку що доволі гарна ціна є. Взагалі все більше чую про цю марку шин в останній час.
Є одне але... Мені так подобається коли люди розказують яка гума шумить яка не шумить яка вона тверда чи м"яка а насправді не мають з чим порівняти бо купили перший раз взагалі нові колеса... Скажу чесно. Їздити по прямій 50км/го навіть зимою і тормозити і гребти на снігу навіть на росаві нормально бо їздив і не мав проблем)) Просто більшість відгуків в неті придумана магазинами і людими які тупо пишуть кому шо попало. Хтось їздив на росаві, сів на фулду і кажу шо тиха і тримає. Хтось їздив на мішлєні і сів на фулду і пише шо фуфло... Вибирайте на свій смак і колір. Подумайте кому що треба (вода, мокрий асфальт, сухий асфальт, м"якість твердість) го в магазин помацати і купляти дешевше через інтернет.
по моєму, ще важливий критерій, це надійність самої резини. Якщо той самий мішлєн спокійно виїжджає 70 тис. то всякі гавняні матадори і по 20 не проїдуть