літні шини

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем GVM, 13 бер 2012.

1. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Міксонов поставив собі MARANGONI, каже що задоволений.

2. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Прошу порадити які купити літні шини, в кого які стоять і які відгуки. З якого інтернет магазину краще замовляти, може посиланнями поділиться)) Сразу скажу що це на мінівен Сітроєн Джампі, щоб не виникало питань про стиль їзди і т.д.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Вже не раз писав про свої Kormoran Gamma b2. Купив того літа, по 50$ колесо в 17 розмірі, нові 2015 року Чеського виробництва.
    Тримає супер, на воді - супер. М"яка. Я задоволений повністю. Рекомендую.

Але це для любителів напрявленого протектору. Я не люблю асиметрики всякі.

4. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Скільки на них уже проїхав і де замовляв?

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Та от літо відкатав. Тисяч 10 може. Задоволений як слон.
    Замовляв на зеленій, там де "рено-сервіс" на другому поверсі є магазин. Там хороші ціни.

6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    я на Таких же рорморанах відкатав 9000,гуд задоволений,проблем не маю, а поганяти люблю !

7. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Дякую за поради, обов*язково подивлюся корморана. Що думаєте про FULDA EcoControl, теж кажуть непогана резина і в одному ціновому діапазоні з кормораном?

8. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    нечув нічого !

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

1. Фулда твердіша.
    2. Фулда має асиметричний проектор - я не люблю. Тіки направлений протектор! На воді краще йде в рази.
    3. Відповідно не гарна)

10. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    Fulda Eco Control зара подивився і прочитав про них, так доволі непогані шини. Ось тут vashi-shiny.com.ua/catalogue/goods/ecocontrol/ вони стоять блізько 750 грн. за штуку що доволі гарна ціна є. Взагалі все більше чую про цю марку шин в останній час.

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Є одне але... Мені так подобається коли люди розказують яка гума шумить яка не шумить яка вона тверда чи м"яка а насправді не мають з чим порівняти бо купили перший раз взагалі нові колеса... Скажу чесно. Їздити по прямій 50км/го навіть зимою і тормозити і гребти на снігу навіть на росаві нормально бо їздив і не мав проблем))

Просто більшість відгуків в неті придумана магазинами і людими які тупо пишуть кому шо попало. Хтось їздив на росаві, сів на фулду і кажу шо тиха і тримає. Хтось їздив на мішлєні і сів на фулду і пише шо фуфло...
    Вибирайте на свій смак і колір. Подумайте кому що треба (вода, мокрий асфальт, сухий асфальт, м"якість твердість) го в магазин помацати і купляти дешевше через інтернет.

• Подобається Подобається x 2
  12. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    по моєму, ще важливий критерій, це надійність самої резини. Якщо той самий мішлєн спокійно виїжджає 70 тис. то всякі гавняні матадори і по 20 не проїдуть

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)