Відповідь: Live For Speed Вобшем гра сподобалась. Яскрава і цікава. Тим в кого Geforce4 MX440 як в мене раджу забути про гру бо при заїзді посеред екрану афігенно здарова жовта полоса через яку ніфіга не видно трек! Користуючись нагодою даю оголошення: Поміняю Geforce4 MX440 на любу іншу нормальну відяху, не "урізану" і тд з доплатою. Додано через 1 хвилину Це я про GTIRacing
Відповідь: Live For Speed і я собі скачав. Довоооольний! :shock: Ще ніколи стільки Фольксвагенів зразу не бачив, ну, хіба що на з"їздах 8-0
Відповідь: Live For Speed помоєму гра заслуговує 3 з велким мінус. От якби таку гру зробила компанія електронік артс ошсь типу нфс порше, о це би була чудова гра яка б чудово показало еволюцію ВВ машин... Графіка така собі, фізика ніяка.... взагалі не цікаво грати
Відповідь: Live For Speed Короче кажучи запишу на болванки NFS2 SE(1997), LFS(demo) i GtiRacing Привезу на зїзд 4 копії (DVD) - хто встигне той забере а кто не успел тот опоздал
Скірокко квадратюще тому що Рокстар більше спеціалізується не на графіці,а на геймплеї і цікавості гри. Сорі,але поки що ця гра вийшла тільки на PSP,PS3 і X-Box 360,на РС не анонсована...