Відповідь: Лобове скло - заміна Три рази передивився Перелік партнерів Львівського Volkswagen Клубу, які беруть участь у дисконтній програмі, але "Алекса" там не знайшов!
Відповідь: Лобове скло - заміна Він ще не догадується, що скло на сірка по орігіналу коштує біля 300 евро.
Відповідь: Лобове скло - заміна Двопроцентна знижка від тристапроцентної надбавки - звучить ригінально. Дописати до партнерів?
посмотри предложения по стеклам тут:www.Exist.ua Предложения и по ригиналу и по заменам + информация о производителе.
Я брав НордГлас на Анні на Стрийській. Минулого року разом з герметизацією на Гольф2 коштувало 700грн. Якістю задоволений.
http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3452 знайшов в цій темі телефон фірми яка займається встановленням шкла. знаходить на Володимира великого.ціна на 200 грн дешевше ніж на Анні але хлопці толком не можуть сказати фірму виробника. тільки кажуть що дуже хороше скло. на АННІ пропонували польське шкло зі встановленням оце НОРД ГЛАС за 1200 грн на мій пасік. хтось ще може порекомендувати якісь варіанти7
Треба приклеїти скло бокове замість старого розбитого. Де це можна зробити? Бажано поближче до центру. Або розкажіть як це самому зробити.
Герметик до скла і вуаля, секретів там не повинно бути. За винятком того, що скло не повинно доторкатися до металу а сидіти на подушці з герметика.
Ну-ну! Не таке вже вуаля, як здається на перший погляд! Одні партизани клеїли в моїй Карінці лобове шкло (ще в попереднього власника), то я потім мало тазік не підставляла, коли падав дощ! В одному місці була мікротріщина, яка пропускала відро води в разі зливи! Так що - очі мають бути навколо голови, а руки - з того місця, що треба )))
незнаю як хто я Нордом незадоволений, кригке хоч і тріплекс,тріскає просто під "бананами", я вже умовчую що з ним в зимку має бути і з звичайними склоочисниками, а хороше скло сам шукаю, підскажіть щось толкове, бо Пілкінгтон це канечно крупо по ціні,але як небуде альтернативи буду заказувати за бугром бо в нас його немає