Саш, у мене все працює, пробував з двох різних компів. Ось тобі про всяк випадок скрін з цього сайту: http://clip2net.com/s/1AS5k P.S. Я зрозумів, ти відписався за декілька секунд до того, як я завершив редагування свого допису з битим лінком. Я не сподівався на таку оперативність
Потрібно замінити лобове на В5-му пасаті. Весною скол клеїв на АННІ, проте сьогодні авто цілий день простояло під прямим сонцем і тріщина розійшлась. Тому прошу адреси СТО, відгуки, ЦІНИ і т.п. ДЯКУЮ!!!
Мені теж потрібно міняти. Сама заміні всюди приблизно одинакова 200-250 грн. Поїду на Анну. Однокласник займається замінами і коли сказав що купив б/у шкло, то почав розказувати про те що при установці може тріснути і т.д. Краще заплатити на 20 грн більше але мати якусь гарантію!
сьгодні заходив на сервіс в дрогобичі... хотів ппоміняти лобове скло на б4... загнули 1850грн оригінал... а якщо із своїм склом монтаж 420грн, читаю ваші ціни якісь вони маленькі або нормальні) Що думаєте?
Також шукаю лобовуху на Гольф4. Ціна скла, робота і СТО?! Тільки дзвонив на "АННА-Сервіс", ціна з роботою - 1550грн. Скло з полосою.
Я собі на монопривідно ставив китайське XYG. Нормальна якість абсолютно. Вже десь рік політ нормальний. На той час було шось 850грн з заміною. Пишіть до Адріана. Він мені радив майстрів, якісь його колєги. Приїхали до мене під офіс і поміняли і все.
Взнавав собі: СТО АННА - 1830 грн робота + скло (Польша) Роман на Рясному - 1170грн робота + скло (Китай) Ще якась "контора" (виїзд до клієнта) - 1350грн робота + скло (Китай)
Не очкуй. Я поставив. Вже більше року їжджу і нічо. Камінці попадали - нічо не тріснуло. А від великого камінця шо китай шо польща трісне... Нема змісту я думаю. На наших дорогах велика ймовірність того шо попаде камінь... дуже велика.
То добре коли скло на ущільнювачі, а в мене клеєне. Там добру годину треба тільки розшивати салон, зрізати старе, потім все назад, трохи є роботи.
І шо? В мене теж клеєне. Приїхали в 10й годині, до 12ї все зробили. Машина ше пів дня собі відстоялася. Дуже зручно.
В дрогобичі машин меньше і відповідно вікон міняють меньше... а їсти їм хочеться, тому в 2 раза дорожче))))) По Львові заміна 200-250 грн.
Скло брав в каматоза. Ціна смішна 350 грн. За два роки зявились пару видимих царапин і камінь зробив тріщину (яка поки що маленька і незначна)