Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами А можно девчонке тоже померяться? :roll: Я доехала с Киева (от таблички до таблички) за 4часа 20минут. Две остановки поздороваться с местной милицией, берут не дорого. Ехала ночью, из Киева выехала 01.30. Качество дороги не очень. При въезде с Москвы в Киев висит большой плакат с надписью Американская ассоциация автомобильных дорог M.I.C. Industries Inc., Global USA Inc. проводит ремонтные работы автобана Киев-Москва, также и Львов-Киев. Так что наверное скоро и чье то время 3.10 станет реальностью.
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами А можно девчонке тоже померяться? :roll: Я доехала с Киева (от таблички до таблички) за 4часа 20минут. Две остановки поздороваться с местной милицией, берут не дорого. Ехала ночью, из Киева выехала 01.30. Качество дороги не очень. При въезде с Москвы в Киев висит большой плакат с надписью Американская ассоциация автомобильных дорог M.I.C. Industries Inc., Global USA Inc. проводит ремонтные работы автобана Киев-Москва, также и Львов-Киев. Так что наверное скоро и чье то время 3.10 станет реальностью.
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Ми мали на увазі шо Вам також можна розказати про свою досягнення в перетинанні дороги від Києва до Львлва, А Ви шо подумали ?
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Взагалі трасу Київ-Львів роблять турки. Фірма ОНУР (ONUR). Побачимо, що то буде, коли зроблять дорогу.
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Ха, ОНУР воздвиг в Москве аквапарк, который рухнул года 2назад. И жертв поболее 100челов по ним . Его вышвырнули с российского рынка,так вот он где пригрелся! Откуда инфочка?
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Ми з Тревелом самі хороші і до того ж самі скромні.8) Апостоле Тревеле - потвердь. :mrgreen:
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами чого це скромність брехлива, ми само чесні тому брихати неможемо вот з того і получається шо ми масо скромні !
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами ;-) так так то два самих скромних і порядних, прямо ангелики!;-)
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Пол утверждает тут что Вы ангелок, так что вряд ли мы с Вами Сестры (братья ) по вере.Я пока очень далека от ангелов,архангелов и всех святых :-D А вот про проявления скромности и порядочности и особенно о последствиях таких проявлений было бы очень увлекательно послушать! Разглядывая Ваше Ффото- предвижу такой содержательный.. рассказец, скажем так!
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Кх.. кх... перепрошую шо на "ти" говорив... :roll: Думаю в першу чергу піплам буде цікаво почути про Вероніку, яка ганяє на Таурегу. :grin: Меня терзают смутные сомнения (С)... А як сестричку зовуть то?
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Оставляю Вас с Вашими сомнениями на едине. А может они Вас не подводят Пиплы все что им интересно спросят сами.
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Хлопці почекайте ще трошки і я сам власноруч докажу що це реально 3.50 і навіть 3.30!
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Инфочка. ОНУР був потенцийним замовником в компанії в якій я працюю. До речі, вони повністю весь персонал завезли з Туреччини від чорноробочих до інженерів. Побудували асфальтний завод, техніка чакож із-за Чорного моря. Працюють краще ніж "наші" - асфальту кладуть стільки скільки треба. По родичах не розвозять - далеко. Для України - це найкраще зі всіх хто може робити дороги. Німця за гроші які їм платять не затягнеш сюди. Вітчизняним довірити таку справу? Результатами їхньої роботи ми всі маєм можливість користуватися щодня і протягом життя наших автомобілів.