Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Покащо я говорю про 3.50, а там дальше побачим, просто я нерозумію смислу Андре (той шо писав 3.14) пиз...... який йому з того прікол, ясно то що в мене колись буде то і неблизько Мітс 3000 ГТ, але я щераз кажу 3.50 це реально мій тато це доказав і я йому вірю , а ви як хочете, спитайте самі я недумію що людина якій поза 40 буде вас розводити+ цей час був встановлий на Б3 пассаті без всяої турбіни, я говорив з Остапом і він зімною повністю погоджується бо сам такою машиною за 4 год заївав враховуючи що там на борту було в два рази більше людей такшо 3год50хв. це реально, дальше 3.30 я вважаю що також але стверджувати неможу оскільки немаю доказів, але думаю що через пару років коли доживуся чогось і закінчу школу екстримального водіння в яку хочу поступити, + за той час дорогу на київ відродять і думаю що це я вам докажу!!! Шановна Олександра, я немаю нічого протів того що пів форуму сіло за руль в 5му класі, і я невихваляюсь що вмію досконало їздити бо це не так і я це знаю, мені ще багато вчитися і вчитися, просто я говорю коли все почалось, багато людей в мому віці зараз і рік чи два назад взагалі немають поняття де що, в мене багато друзів на машинах але я знаю тільки одного такого як я що його теж тато вчив з малку їздити і наша з ним їзда суттєво відрізняється від інших , я це мав наувазі, коли тебе вчить власний батько в якого є стаж, а вмого тата великий стаж і я дуже пишаюсь тим як він їздить і взагаліним , це суттєво відрізняється від того коли тебе вчить інструктор і старші роки!!! Шановний Пол якщо цей коментар що ви написали вище стосується мене я невважаю його компетентним, томущо писати аби писати краще нічого неписати, я вмію признавати помилки, але те що я тут писав я невважаю помилкою, отже непотрібно такого говорити томущо це образа! якщож цей пост нестосується мене то прошу вибачення за недорозуміння!!! Вибачте за помилки скоро дрокував бо нет кінчається!!!
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Вам необходимо понимать также поддтекст прочитанного. Смысл "суть басни какова?" Кто такой Орест и где его дописы?
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Орест взагалі десь пропав пора подавати в розшук ! ! !
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами :-D Я взагалі всі рекорді поб'ю,сяду и реально на літаку залечу, а ві иі далі спорьте!:-D 2Вероника - чекаємо завтра на зїзді!
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Мля, ну справді якесь міряння... Прочитайте тему про реальність проїзду за 3 години траси Одеса-Київ (стаивлось так питання) зараз не можу знайти - знайду скину, якщо потрібно. Настільки толково відповідь була написана професіоналом, що висновки можна зробити плачевні. Бо то всьо щось нагадує мені історію про "молоде теля" )))
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Спасибо за приглашение! ПереВОЗИТЕ съезд в Трускавец бальнеология Риксус. У меня строгий график, самой не вырваться. Но всем буду рада!
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами добре піонер став той рекорд, але питається нашо????? тратити час гроші вбивати машину і ризикувати своїм життям заради чого?
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами От сиджу і думаю... може взяти секундомір в руки і нехай хтось стартане??? Скільки можна воду в ступі товкти... Пассат, Скірокко, Ферарі, яка хер різниця, якщо тобі в якомусь селі, не дай Боже, перейде дорогу корова кому стане лугше чи ти заїхав за 4:30 чи за 3:59!!! Несерйозно це вже!!!
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Ця тема і так в колекторі, то давайте вже краще поговоримо знову про "Катерину" :mrgreen:
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Да уж, скільки разів не їздив, кожен раз бачив якісь аварії... Найстрашніше це звичайно з трупами... Особливо якихось дядьків на роверах, чи щось тому подібне... нунах, противно згадувати... Знайомі бачили збитих пішоходів на швидкості орієнтовно 160.. частини тіла роскидані по дорозі і сусідніх будинках десь на відстані 100 метрів.... там рука, там нога, там голова... все таки це тре побачити та й самому пару раз в аварію попасти, а потім "панти калатіть"!! Звиняйте за категоричність, настрій...
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Ого... Мене таке ще обходило стороною... Не дай Боже в таке попасти, та й бачити певно тоже краще не треба... Солідарний з Geremy...
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Нічого я покащо неставлю, і взагалі можу недожмтм до того часу пока куплю машину всякеж буває, просто ви всі непробувавши твердо стверджуєте що це неможливо, ви пишете просто аби поставити свою відмітку на форумі і втемі ніби то ви щось написали, я написав час одна людина заперечила і ви всі як один нє нє нє, так неможна!!! то що я собі мрію то неозначає що це збудеться, до того часу поки в мене буде власна машина по ті дорозі яка вже буде автобано ніякі корови і люди ходити небудуть хібащо комарі літати, Мене просто збісила ваша впевненість, але то невпевненість а прото аби написати, Орес стверджував час Андре цілком обгрунтовано тим більше шо він по тій дорозі дуже багато накатав,+ він погоджується зімною за час 3.50, а 3.30 це вже діло майстерності водіння машини і того наскільки буде забита траса фурами!!! Отже Пегас, джеремі і інші якшо ви маєте обгрунтовані заперечення стосовно часу мого тата а саме приблизно 3год.50хв. томущо з секундоміром ніхто несидів, прошу писати обгрунтовано а непросто шоб заробити дописів в колекторі!!!
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Пітримую Geremy, зараз світ такий що краще не ризикувати з таким
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами а я ош заперечую? я хочу тебе відговорити від того подвигу...
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Дякую любий друже за турботу, я неспорю в тому ти повністю правий алеж все почалось з того що ви почали доказувати що це анріал, Коротше то всьо фігня, давай потисним лапки один одному і забудем ато будем так спорити докінця світу!:mrgreen: