Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Нє, ну це вже занадто !!!! Ти або в школі погано вчився і читати не вмієш або читаєш і ніфіга не розумієш!!!! Прочитавши таке зникає будь-яке бажання щось далі тут писати чи читати!!! Я писав, що на сірку проїжджав орієнтовно за 4 години!!! Практично в ідеальних умовах!!! А на свому колишньому пасаті - СУМНІВАЮСЬ ЩО ДОЇХАВ БИ ЗА ЦЕЙ ЧАС!!! Я на цій машині (Б5 1.9 ТДІ 110 к.с.) щонайменше 20 раз проїхав по тій трасі і є ПОВНИМ ДИБІЛОМ у порівнянні з тим, що тобі сказали!!!!! Гадаю нема заперечень проти того щоб я дозволив собі таке подумати??? І СПОДІВАЮСЬ, ЩО ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ Pioneer ДОЗВОЛИТЬ МЕНІ ХОЧА Б ІНКОЛИ ВИСЛОВЛЮВАТИ СВОЮ ДУМКУ !!!! Дописи тут мені нах не потрібні, для мене особисто їх кількість на авторитет не впливає!!! Хоч раз сядь і САМ за кермо проїдь ту трасу, не на час, а просто і спокійно, з середньою швидкістю 120 км/год...
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Короче то всьо фігня, мир Тобі друже Джеремі, томущо ти думаєш одне а я інакше!!! А думку я тобі завжди дозволюю писати, Просто чого неможна повірити обовязко потрібно заперечувати, а все через те що я молодший, так завжди, але небири то досерця!!! Такшо з пегасом мир, от і тобі кажу давай помиремось і припинем цей безглуздий спор, ТО як МИР?:mrgreen:
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Расстояние: 557 кмБыстрейший маршрут(Время рассчета 0.04 с)Версия для печатиМаршрут: Область: РасстояниеИсключитьУкраинаЛьвовЛьвовская обл.0 км 38 кмСтарый Милятин38 км 12 кмБуск50 км 34 кмЯсенов84 км 20 кмБроды104 км 8 кмРадивиловРовенская обл.112 км 24 кмПустоиванье136 км 32 кмДубно168 км 41 кмРовно209 км 34 кмГоща243 км 14 кмФедоровка257 км 26 кмКорец283 км 32 кмМайстривЖитомир. обл.315 км 4 кмМаковицы319 км 4 кмАлександровка323 км 10 кмНовая Романовка333 км 41 кмСлободка374 км 26 кмСадки400 км 7 кмКаменка407 км 6 кмКрошня413 км 11 кмГлибочица424 км 27 кмКоростышев451 км 20 кмКочеров471 км 15 кмСтавыще486 км 19 кмКалиновка(1)Киевская обл.505 км 40 кмБеличи545 км 12 кмКиев557 км
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами вот адресок для подсчёта расстояний между городами. Рекомендую. http://lardi-trans.com/distance/index.php
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Їздив Львів-Київ 4 раза туди-сюди і все вдень літом. Між Рівним і Києвом 150-170км/год, Львів-Рівне - то взагалі повний піпец, але старався тримати високий але відносно безпечний темп - всерівно 4:40-5:10 виходило
Відповідь: З"їзд під шашличок Все в твоих силах и в желании!!!!У меня знакомый заежал Львов-Киев за 3:30 "+""-" пару минут!!!!!!!
Відповідь: З"їзд під шашличок Не повірю нізащо. Форд Кугар (Cougar) в топовій комплектації для штатів має 8,6 сек до сотні, причому на ручці. З такими показниками 3,30 анріл.
Відповідь: З"їзд під шашличок Не конечно можеш не верить,я тебе говорю,что мы ехали около 6-ти часов,при везде в Киев мы его ждали 5-ть минут!!!Вот теперь сам суди!!!!!!!!
Відповідь: З"їзд під шашличок всеодно не поїде - він суттєво важчий Суджу - він їхав 6 годин та 5 хвилин .
Відповідь: Львів-Київ. Пацани міряються піськами Я декiлькa рaзiв рoбив Мoнреaль-Ню Йoрк (608км) зa 3.5 гoдин. Зaвжди в нoчi, в лiтку, з aнтi рaдaрoм a тaк звичaйнo тo 5 гoдин... Рекoрд - 2 гoдини 20 xвилин... Aле тo не я зa кермoм був, i тo нa GT3 a не нa Гoльфi середня швидкiсть 260-270км/г :shock: