Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Приймай Ігор вітання, щоб ти тільки бензину заливав і оливу міняв!!!!!!!!!!!
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Тепер, коли Мартіні буде їздити по Львову, за його машиною всі будуть повертати голову. Дівчата само собою, а знавці машин - особливо.
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Мої вітання. А в пятницю хоч не хоч а приїхати треба, народ потребує.
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Доїхав, доїхав Машинка їде файно, але бачу слава про неї долетіла до Львова швидше... Всім дякую за добрі слова і побажання. Наразі йду спатки тому фотки викладати не буду, най збережеться інтрига до п"ятниці Та й нема їх у мене крім тих, шо скидав попередній власник. А на трасі якраз файно знимкувати.
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! До речі, про попереднього власника. Я собі дозволив в якості сувеніра подарувати йому нашу клубну карту і він дуже втішився, що став членом нашого клубу Так що наша географія розширюється. Тепер ми у Харкові. Просив допомогти організувати аналогічний клуб у східній столиці, може й там щось серйозне у місцевих ваговодів вийде.
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Розвідка мені доклала, що йому Кору з Харкова пригнали до Києва. Так-що він теж дальше Києва не перся
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Коли приїхав до Львова, то подумав собі, що в принципі міг би досить легко за день доїхати і з Харкова. Особливої втоми не було, навпаки хотілося все їхати і їхати
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! :grin: :grin: :grin: Після такої потужної піар кампанії нової машинки Мартіні можна її фотки на аукціоні продавати!!!:grin: :grin: :grin:
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Вітаємо харків'ян на нашому форумі!!!!УРА!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Харківянин допоможе мені огланути в Харкові синій Сірокко! Дякую йому.:smile: