Відповідь: Львівський БМВ клуб а мені цікаво нарахунок різницях в приводах.. теоритично БМВ мала би виграти.. ви замітили що народ з Фольців на БМВ пересідає.. може і Орест поміняє свого сірка на якісь М-ку
Відповідь: Львівський БМВ клуб Єнто вряд-лі... Додано через 16 хвилин БМВ: Мощность, л.с./об мин 150 / 5900 Крутящий момент, Нм/об мин 190 / 4200 Максимальная скорость, км/час 214 Разгон до 100 км/час, с 10.6 Карада: Мощность, л.с./об мин 160 / 5600 Крутящий момент, Нм/об мин 225 / 4000 Максимальная скорость, км/час 225 Разгон до 100 км/час, с 8.3
Відповідь: Львівський БМВ клуб Нєєєє, ще не було бмв, яка мене обігнала Хоча гонка з САТом не за горами P.S. Задній привід навпаки гірше - не зважаючи на кращий ривок на старті, відбувається втрата потужності через тертя карданів, моста ітд. Тому на 402 метри для машин з одинаковими показниками двигунів, передаточними числами, гумою, вагою, аеродинамікою передній привід виграшний.
Відповідь: Львівський БМВ клуб Давай зі мною попробуєм Поки ще нечіпована. p.s. m50 (тоже 150 конів) я трохи програв без підготовки.
Відповідь: Львівський БМВ клуб поофтоплю, десь на форумі казали що 1.4 неватро тюнити ти що вовка скажеш? мудрі то придумали? Може колись чері-клуб створиться?
Відповідь: Львівський БМВ клуб ну ну ти вже всьо там поремонтував? а то я на 540 пересяду і тоді пиняй на себе Додано через 1 хвилину давай зімною! в мене тікі 280 нм
Відповідь: Львівський БМВ клуб Ремонтую. Накінець-то взявся. Ти справді думаєш пересідати? Тоді мені доведеться про компресор думати...
Відповідь: Львівський БМВ клуб Ви, беемвісти, начувайтеся. Я вам зроблю і 280 нм і какао зі шланга, після чіповки і установки ітона. :twisted:
Відповідь: Львівський БМВ клуб Та бо дістали бемевисти... Взнали шо кора троха з проблемами зара і доколупуються. Небійсь, коли приїхав змагатися з Каварним з його 535 - то там стояли 320 - всі скромно курили і навіть і бажання не подавали проїхатись, пісюни такі. :twisted:
Відповідь: Львівський БМВ клуб Не знаю, з субами ше не ганявся. А звідки ти знаєш, друже Соляріс чи вони шустріші? Ти їздив на драгу з субами? Чи сам когось на субі вставляв? ;-) :grin: Прийде час і жовта карада докаже всім нелюбителям величної марки Фольксвагєн і всім закоханим у сімейні відра бемеве і також у японських гадзіл, що значить могутність! :grin:
Відповідь: Львівський БМВ клуб Ви, беемвешні хлопята, зліться-не зліться - то вас не врятує. :grin: А тим більше малолітражки-триста двадцяті. Їм буде наставати піпа у вигляді думаю метрів з 50. :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Львівський БМВ клуб Прудкенька справді... 6 сєк до сотні... Тілько фольксвагєни все одно самі кращі. :grin: