Відповідь: Львівський БМВ клуб Щось мені той сайт нагадує сайт ЛТК,моя думка наш сайт якийсь більш зручніший і очі менше змучуються бо фон має мякі кольори.
Відповідь: Львівський БМВ клуб На мому компі наш сайт видно зразу всю сторінку,а там правий край закриває,щоб прочитати текст треба пересувати вліво,потім нову лінійку сунути вправо,тому і не зручно. Я не програміст, в компах розуміюсь мало тому мені і незручно сувати вправо-вліво.
Відповідь: Львівський БМВ клуб чого я і чекав - забакланили сайт ну і нехай! зато в нас не буде стільки безглуздого флуду скільки на фольксвагені, і тому завжди можна буде знайти користну інфу!
Відповідь: Львівський БМВ клуб Зауваж, ніхто з тутешньої адміністрації не висловлював критичних зауважень (чи, як ти кажеш бакланив) про ваш сайт. Натомість ти, як представник адміністрації дочірнього від VW клубу прийшов тут і бакланиш наш. Але нічо, най буде на твоїй совісти То явище тимчасове... От купить Травел БМВ....
Відповідь: Львівський БМВ клуб так він висловлює свою думку як юзер цього форуму думаю кожна думка має право на існування..
Відповідь: Львівський БМВ клуб Безумовно. Тільки треба визначитися з термінологією. Або всі "висловлюють думку" , або ж всі "бакланять" ...
Відповідь: Львівський БМВ клуб А чого зразу ,,всі бакланять,,? Стосовно колорів,світло- зелений колір, як доводять медики, розслабляє,знімає стрес (зайдіть в стомат кабінет, там переважно салатові стіни), а стосовно сування вправо-вліво тут не суттєво.
Відповідь: Львівський БМВ клуб Як то не суттєво? Читаєш текст і кожен рядок шоб дочитати сунеш прокрутку вправо, а перейти до наступного рядка знову вліво... По моєму то суттєвіше за колір. Хоча з іншого боку, якшо в людини БМВ, то вона мабуть має гроші і на великий монітор, в який сайт поміститься. А нам неграм доведеться і далі совати мишкю туда-сюда Додано через 3 хвилини До речі, щось ніхто не бакланить зміну шапки на головному сайті і на форумі