Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові Але ціни там наскільки я чув не для нас, адля тих пацанів що на нових Туарегах їздять
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові Залежно що ти хочеш,крім того є речі які можна купити тільки в оригіналі
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові Дивне інфо чув... Ви берете деталі не тільки з оригіналів? Чи це просто наклепи на Алекс? бо я був здивонаний... + до цього був здивований що з "Еліту" запчастини купуєте.
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові НОВИЙ АВТОСТОП Львів, вул. Наукова, 96 тел. 244-72-43, 244-72-40 тел./факс: 64-23-00 autostop@lviv.farlep.net
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові НОВИЙ АВТОСТОП Львів, вул. Наукова, 96 тел. 244-72-43, 244-72-40 тел./факс: 64-23-00 autostop@lviv.farlep.net
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові Петре, тебе рекламують "пікати факс не вмію"- ясно, приношу вибачення. Адміни - поправляйте.
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові не рекламую а уточнюю інформацію бо на http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/19/37/ вказаний телефон факса а я пікати факс не вмію ) в мене компенсатор півосі відірвало
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові НОВИЙ АВТОСТОП Львів, вул. Наукова, 96 тел. 244-72-43 - німецькі машини тел. 244-72-40 - французькі машини тел./факс: 64-23-00 autostop@lviv.farlep.net Адмінам пива недають для змазки? чи вони сплять?
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові Магазинчик на вул. Зелена, 115. тел. 244-26-44 тел. 270-26-61 e-mail: avtohata@ukrpost.ua
Відповідь: Магазини із запчастинами VW у Львові м.Львів вул. Водогінна 2 оф.218 2417-225. моб.8-097-524-45-05 "Бензонасоси"
на Гвардійській(кінець трамвая 4) є 2 магазини номера не памятаю також там брав запчастини ціни ніби нормальні
Магазин "АВТОШЛЯХ" на Шевченка не доїзджаючи до кінцевої трамваю з правої сторони. п. Володимир 80676712797
Вулиця Городоцька ( в районі повороту на Левандівку ) навпроти заправки WOG в пятиповерхівці зліва біля меблевого магазин запчастин , нормальні ціни і реальні знижки дають , є великий вибір в наявності а також під замовлення. Сьогодні уточню адресу та назву магазину.