в мене співробітник там бере запчастини але зі знижкою 30%,тоді ціни на запчастини нормальні,ТО ЩО 30% ОДНОКЛУБНИКАМ ЗРОБИШ?)
Магазин автозапчастин Volkswagen Skoda Seat Audi Львів-Винники вул. Галицька 83 тел 0979797901, zap4asti16@rambler.ru
вул. Княгині Ольги 37, магазин Фортуна 067-672-29-15 широкий асортимент, гнучка ситстема цін www.avtofortuna.com.ua
Трішки підніму тему. Став щасливим власником Пассата Б5 ТДІ, але декілька нюансів в ньому таки треба виправити. Отож, повідомлення в темі доволі старі, на першій сторінці багатьох магазинів більше нема( Отже, де зараз дістати хороші запчастини, за помірну ціну? Можливо трішки не в тему, де хороші сервіси по даному авто?
Народ привіт! В мене нове питання) Мені потрібно знайти розпірну планку і пружинки для ручніка! Де можна знайти) Підкажіть пліз! Вчора хотіли ручнік поставити і виникла вот така проблема, нема потрібних компонентів) Дякую!!!
Є ремкомплект для задніх гальм, там присутні всі пружинки(планки не памятаю, хіба шрот). Постукай до Каматоза він має, бо я брав собі у нього.
магазини запчастин особисто я розчарувався у всіх магазинах і чуваках які возять запчастини, замовляю через інет, виходить значно дешевше ніж в "своїх" брати )