Прізрак, глянь шо тут продається. Раритетні навушники Піонер PS: Ти можеш тут нормальні фотки ставити? Шоб не тре було клікати на кожну...
Наушнікі мені ці пропонували місяць тому але за 1000 грн. спасібо не нада. А фотки можу ставити які хочеш, ставлю маленькі щоб не загружати форум але як що ти кажеш ставити великі то буду ставити великі.
Головне вчасно просікти фішку. Зараз за цей весь мотлох платиш декілька сотень гривень, а через років 10 колекція буде коштувати тисячі баксів. Правильне вкладення капіталу
Скористаюсь послугами спеціаліста який займаеться ремонтами радіоапаратури, треба зробити профілактику кількох магнітол вище представлених! Чекаю пропозицій!
Сьогодні за 40 грн. попався мені ось такий National Panasonic нажаль без кришечки касетоприймача. Ще знайшов ось такий Sanyo, але поки що в роздумах бо дорого просять за нього.
Сьогодні прикупив Sharp WQ-T281Z (BK) TWIN стан майже нового, куплений 27.07.88 р. судячи по записам і печатці в інтрукції до нього, в магазині Каштан.
Ха! А сам казав шо він як колекційний екземпляр не котується Але як на мене ах%єнний апарат, чудо тодішньої техніки