Ну підсилювач JVC якщо добре поганяти теж гріється але не настільки щоб його охолоджувати, на такий обєм корпуса йому достаньо охолодження.
Дякую Донецкому за новорічний подарунок - двухкасетнік CROWN MDS 445, повністю робочий чотирьох моторний аппарат, проведена профілактика і він зайняв своє місце.
Сьогодні попався ще один GF-700 в досить доброму стані, звичайно потребуе профілактику але в загальному дуже добрий і технічно справний.
Prizrak, я привіз телефункена, коли забереш, а то в багажнику його розтрясе, хоча біс його знає, мо йому то піде на користь
Чувак найшов сьогодні плєр касетний BOSTAR. Переконаний шо це японський апарат. Плеєр кінця 80х, почтку 90х років. Підключив - грає шикарно, автоматичний реверс, бас буст і вся фігня) Не буду стверджувати шо це японець, бо в неті не найшов взагалі нічого ні про таку фірму ні про сам плеєр. Але звучить він достойно. Мама ними торгувала колись, то каже шо це японський апарат. Єдиний в ньому недолік - це відламана кришка касетника, але думаю можна якось присобачити її. Коротше, беру завтра в гараж, до 12ї-13 год заїжжай глянеш, якшо хочеш поміняюся на моторчик двірника в кришці багажника в мій пассат.
Так не цікавий, хіба колонки тих часів. Як з тобою звязатись? Великого інтересу плеер не викликає але глянути можна.
Дуже хочеться SHARP VZ-V20, SHARP VZ-3000 або інші такого плану з програвачем платівок. Може комусь попадались дані апарати?
Кілька днів тому в газеті прочитав оголошення про продаж Панасоніка, двох касетний, з годинником і т.д. звучало в оголошенні. Я подзвонив відповіла жінка, сказала що так продаю магнітолу,*я попросив уточнити модель і після тривалих пошуків вона таки знайшла номер моделі, Панасонік виявився RX-CW55L. Я вирішив не їхати оскільки такий у мене вже є але трохи поміркувавши таки поїхав*і не дарма, яке було моє здивування коли я побачив цей Панасонік, апарату 24 роки а він виглядає як ніби його тільки що принесли з магазину і дістали з коробки. З дефектів невелика подряпина*на кнопці Play другої касети і трохи стерта цифра 6 на наклейці, більше дефектів не виявлено. Головки ідеальні без пропилів від плівки, навіть не потрібна профілактика, 100% працездатність, інструкція,*коробка. Трохи поторгувавшись я його купив.
В мене э десь на стриху Соні магнітола касетна з тюнером, велика бандура чистий японець, ще мій тато слухав, прийшла в посилці з штатів. Модель і рік треба глянути, колонки радіотехніка качала на ура, аж перегруз моргав.