Поповнення сімейства Sharp. В коллекції вже третій з 700ї серії Sharp GF-700(Z) 1984 рік випуску, всі три аппарата різні за кольором. Магнітола в ідеальному стані не враховуючи бруд.
Скоро вже можна буде музей відкривати Думаю, попит буде шалений подивитися - кому молодість згадати, а кому й подивуватися як таке могло музику відтворювати. Та ще й настільки якісну. Це вам не мп3
І знову поповнення Sharp HK-9000 Z(BK) 1985 року, рідкість в наших краях, вага 14.8 kg ледве дотащив до дому :D
Я такий в децтві на деталі розібрав, блін.... Кента тато з афгану привіз, потім він зламався, і мені його на запчастини віддали............Тяжкий, як щас помню...
Трохи оновив стійочку, підсилювач той самий JVC A-X30, добавилась трьохголова дека DENON DR-M2 з сквозним каналом та еквалайзер Technics SH-8044 з спектоаналізатором. Звучить це все те що треба
Досить цікава тема! В мене теж є апаратик LASONIC LPC-93. Все в робочому стані, і звучить гарно! Шкода нема всіх FM хвиль!
Недавно придбав ось такого малюка National. Завтра Новою Поштою прибуде Sharp VZ-2000 з автоматичним програвачем платівок, реальні фото колишнього власника.