Ось і прибув Sharp VZ-2000, я його в живу ніколи не бачив і коли розпакував то був вражений розмірами і вагою, супер машина 1982 року. Може в когось завалялись платівки то я б з радістю прийняв у подарунок кілька штук або хоча б одну щоб перевірити прогавач
Сьогодні попався в мої руки Sharp WF-939Z(BK) з правильним радіо практично новий в коробці. Ні одної царапинки. Судить самі...
Поповнення SANYO M-X960K в ідеальному стані, повністю робочий, з дефектів - відсутня одна оригінальна ручка. Для не посвячених динамик по середині - сабвуфер :D Рік випуску 1982.
маю велику колекцію платівок на квартирі. правда буду там десь на початках травня. репертуар - від ротару до всяких там рокерів 80-90х. то колекція батька, але він на неї забив. тому декілька штук зможу подарувати
Саня, я позавчора був в копіцентрі на Куліша, біля моєї роботи...зауважив магнітолу з 80-их...модель і т.п. не скажу, бо не шарю, але до твоєї колекції має підійти В них він використовується як радіо, тому якщо тобі підійде, думаю розпрощаються